AlzaPlus+ drogerie MPLA318265

Babysense 1 + DVD Prvá pomoc deťom

Zobraziť katalóg
Babysense 1 + DVD Prvá pomoc deťom
4,7 9 hodnotení
Monitor dychu so senzorovou podložkou, pomáha chrániť deti od narodenia do jedného roka
Kód:  FOB427 Produktové číslo:  7290004018368 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Babysense 1 + DVD Prvá pomoc deťom Predaj skončil

Babysense 1 + DVD Prvá pomoc deťom

Chcete pre svojho potomka to najlepšie, túžite mať všetko pod kontrolou? Prvý rok života dieťaťa je plný najrôznejšieho nebezpečenstva, ku ktorým patrí aj nepravidelné dýchanie alebo úplná zástava dychu. Dôvodom môže byť prechladnutie, zvýšená teplota a iné choroby. V krajnom prípade je na vine SIDS (syndróm náhleho dojčenského úmrtia), najčastejšia príčina úmrtia dojčiat do jedného roku veku. Hoci medicína doteraz neprišla s riešením, ani nemožno tento syndróm odhaliť v predstihu, včasné zistenie dýchacích ťažkostí môže vaše dieťa zachrániť. Prístroj Babysense dokáže upozorniť na prípadné nebezpečenstvo a pomôcť rodičom prekonať riziká súvisiace s dýchacími problémami.

Ako to funguje

  • V postieľke je pod matracom umiestnená podložka s citlivými senzormi
  • Tá nepretržite odovzdáva informácie kontrolnej jednotke, ktorá vyhodnocuje získané informácie
  • Pri nebezpečenstve, spustí jednotka poplach (po dobu 20 sekúnd neprebehne nádych alebo dychová frekvencia klesne pod 10 nádychov za minútu)
  • Prípadný zásah už je na rodičoch
  • Prvá pomoc sa naučíte z DVD, ktoré je súčasťou balenia

Žiadne obmedzenia

Senzorovú podložku je možné použiť so všetkými typmi matracov a bábätku nijako neprekáža, pretože s ňou vôbec nepríde do kontaktu. Kontrolnú jednotku možno prepojiť s jednou či dvoma podložkami, podľa toho, ako veľkú senzorovú plochu potrebujete. V neskoršom veku sa odporúča prikúpiť druhú podložku. Výrobok je zdravotne nezávadný, neobsahuje škodlivé ftaláty.

Vždy v strehu

Prístroj ľahko nainštalujete a zapojíte, žiadna osobitná údržba nie je potrebná. Pre absolútne bezpečie vášho dieťaťa je monitor dych vybavený hlasným alarmom a tiež indikátorom stavu batérií. Nestane sa teda, že by došlo k výpadku funkcie kvôli nedostatku energie. Napájanie je zabezpečené štyrmi AA článkami, ktoré je potrebné kúpiť zvlášť. Balenie obsahuje riadiacu jednotku, 1 senzorovú podložku, spojovací kábel a DVD, ktoré vás naučia, ako svojmu dieťaťu poskytnúť prvú pomoc.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chci se zeptat, jestli je jedno, zda do tohoto monitoru dechu dám baterie AA s 750 mAh nebo klidně 2700 mAh? Nemá to špatný vliv na monitor?

Diskusia a poradňa k Babysense 1 + DVD Prvá pomoc deťom
Príslušenstvo pre Babysense 1 + DVD Prvá pomoc deťom Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Babysense 1 + DVD První pomoc dětem. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Babysense 1 + DVD Elsősegély gyerekekhez.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií