Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AlzaBoxy Q1

BABYSENSE Video Baby Monitor V43 prídavná kamera

Zobraziť katalóg
BABYSENSE Video Baby Monitor V43 prídavná kamera
Detská pestúnka – s prenosom obrazu (video), dosah 300 m, prenos zvuku prebieha digitálne, s displejom, senzor teploty, obojstranný prenos, regulácia hlasitosti, signalizácia mimo dosahu, indikácia slabej batérie, eco režim, nočné videnie a uspávací režim (uspávanky, rozprávky alebo projekcia), rodičovskú jednotku napája sieť (230 V)
Kód:  BABY19415 Produktové číslo:  7290017603131

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BABYSENSE Video Baby Monitor V43 prídavná kamera Predaj skončil

BABYSENSE Video Baby Monitor V43 prídavná kamera

Užite si chvíľu pokoja a kontrolujte spánok svojho bábätka odkiaľkoľvek. Detská pestúnka BABYSENSE k vám prenesie zvuk a zároveň aj obraz. Detská opatrovateľka s kamerou vždy perfektne vaše bábätko postráži. Prenos zvuku je riešený digitálne a dosiahne do vzdialenosti až 300 m. Ponúkaná detská pestúnka je charakteristická veľkým počtom kanálov a funguje na vyššej frekvencii ako opatrovateľky analógové, hodí sa teda skôr do oblastí, kde je zvýšené riziko rušenia signálu. Pokiaľ predsa len prídete o signál, zariadenie vám to oznámi akustickým znamením.

Detská pestúnka BABYSENSE Video Baby Monitor V43 prídavná kamera Screen

Zásadné vlastnosti pestúnky BABYSENSE Video Baby Monitor V43 prídavná kamera

  • Detská video opatrovateľka BABYSENSE pre dohľad nad bábätkom
  • Digitálny zvukový prenos
  • Dosah pokrytia až 300 m
  • Detská pestúnka BABYSENSE dovolí rodičom na bábätko hovoriť vďaka obojstrannému prenosu
  • Prístroj vám dá najavo, že je potrebné vymeniť batériu
  • Pekne uvidíte aj pri vypnutom svetle vďaka nočnému videniu
  • Detská opatrovateľka BABYSENSE vám uľahčí uspávanie formou projekcie či zvukov
  • Novinkou je aj senzor teploty

Funkcie, ktoré ponúka detská pestúnka BABYSENSE

S modernými technológiami prichádza aj množstvo noviniek dopĺňajúcich hlavnú funkciu opatrovateľky. Prístroj má k dispozícii tiež režim nočného videnia, vďaka ktorému môžete sledovať potomka, aj keď je v izbe tma. Detskej pestúnke BABYSENSE nechýba ani režim obojstranného prenosu. Keď budete počuť, že dieťa plače, môžete na neho cez opatrovateľku hovoriť a tým ho upokojiť. Keby ste sa stretávali s vyššou hlučnosťou v miestnosti, jednoducho si opatrovateľku zosilnite ovládaním. Funkcia uspávania urobí z malej pestúnky všestranného pomocníka. Detská pestúnka BABYSENSE teda zvládne bábätko nielen sledovať, ale vďaka melódiám tiež pokojne uspáva.

Parametre a špecifikácia

Batéria

Počet batérií
1 ks Hotovo!

Vlastnosti

Dosah
300 m Hotovo!
Napájanie rodičovskej jednotky
Sieť (230 V) Hotovo!

Funkcie

Funkcie
S displejom, Senzor teploty, Obojstranný prenos, Regulácia hlasitosti, Signalizácia mimo dosahu, Indikácia slabej batérie, Eco režim, Nočné videnie, Uspávací režim (uspávanky, rozprávky alebo projekcia) Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BABYSENSE Video Baby Monitor V43 prídavná kamera Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BABYSENSE Video Baby Monitor V43 přídavná kamera. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BABYSENSE Video Baby Monitor V43 kiegészítő kamera.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií