Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AP+ plus nový vizuál

BabySmart HYBAK - aqua

Zobraziť katalóg
BabySmart HYBAK - aqua
5 1 hodnotení
Detské sedadlo odporúčaný vek od 2,5 do 6 rokov
Kód:  HRAa455e Produktové číslo:  794918925448 Stránky výrobcu
BabySmart HYBAK - aqua Predaj skončil

BabySmart HYBAK - aqua

Už sa nemusíte ďalej pozerať na to, ako vaše dieťatko pri stole kľačí. Sedák BabySmart HYBAKje pomôcka pre dôstojné stolovanie, ktoré zabezpečí pohodlné kreslenie a písanie pre vaše deti. Bude užitočný doslova kdekoľvek. BabySmart sa skvele hodí na každú stoličku, lavicu či podlahu. Môžete ho vziať ako do reštaurácie alebo do kina, ale tiež aj k holičovi, alebo na návštevu k priateľom. Vďaka protišmykové a priľnavé úprave pritom nie je potrebné sedák ani dieťa akokoľvek pútať.

Sedák je vyrobený z materiálu zvaného COOSHEE, čo je penová hmota s hladkou kožou, ktorá detský zadoček nebude za žiadnych okolností chladiť. Mäkké vankúšové polstrovanie dovoľuje pohodlné sedenie, zároveň je aj zdravotne bezpečné - Povrch sedadla neobsahuje žiadne ftaláty, je antibakteriálny a nealergizujúci. Dokonca sa aj ľahko udržuje - stačí ho len utrieť vlhkou handričkou.

Sedák BabySmart je veľmi mobilné, priestorovo nenáročnú a oveľa lacnejšou alternatívou rastúca stolička. Dieťa si do neho skoro samo vlezie a tiež z neho samo zlezie bez pomoci rodičov. V dôsledku ľahkej váhy predmetu s ním dieťatko môže veselo chodiť po celom byte a pokladať si ho tam, kam práve chce - či už na podlahu pred televíziu či na koberec k hračkám. Súčasťou balenia je aj cestovná taška, V ktorej môžete sedák prepraviť tam, kam potrebujete. Výrobok využijú deti od 2 do minimálne 6 rokov veku.

Parametre a špecifikácie:

Farebné prevedenie:
Aqua (modrá)

Obsah balenia:
Sedátko BabySmart HYBAK - aqua
Cestovná taška

Materiál:
COSHEE

Hmotnosť:
1,9 kg

Odporúčaný vek:
Od 2 rokov

Záruka:
5 rokov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BabySmart HYBAK - aqua. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Babysmart HYBAK - aqua. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Babysmart HYBAK - aqua. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BabySmart HYBAK - aqua.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií