AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Bamboolik Sada pre čistý zadoček Draci

Zobraziť katalóg
Bamboolik Sada pre čistý zadoček Draci
Sada – obrúskov, 20×20cm, ekologická alternatíva k vlhčeným obrúskom, obsahuje: 10ks bambusových obrúskov, umývací olej Macko, riediacu fľaštičku, vrecúško na pranie, nepremokavé vrecúško veľ. XS
Kód:  BABY8137 Produktové číslo:  8595642920042 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Bamboolik Sada pre čistý zadoček Draci Predaj skončil

Bamboolik Sada pre čistý zadoček Draci

Sadu pre čistý zadoček Bamboolik Draci ocenia všetky mamičky, ktoré pre svoje bábätká preferujú jedinečnú starostlivosť. V súprave nájdete všetko, čo je potrebné na pohodlné očistenie zadočka vášho bábätka, rovnako tak rúk či úst. Využijete ju nielen počas ciest a výletov, ale aj vtedy, ak nemáte prístup k vode. Ekologická alternatíva k vlhčeným obrúskom je vhodná predovšetkým pre najmenšie deti, ktoré trpia zapareninami alebo začervenaním v oblasti pod plienkami. Sada pre čistý zadoček Bamboolik Draci obsahuje 10 ks bambusových obrúskov z veľmi príjemného a savého materiálu, ktoré možno prať v práčke na 40 – 95 °C, a malé vrecúško vhodné na pranie obrúskov aj plienok. Súčasťou sady Bamboolik je takisto nepremokavé vrecúško veľkosti XS, ktoré je určené na pohodlné zbalenie obrúskov na cesty, a riediaca fľaštička na prípravu umývacej emulzie.

Kľúčové vlastnosti sady pre čistý zadoček Bamboolik Draci

  • Súprava určená na pohodlné očistenie zadočka bábätka
  • Sada Bamboolik Draci obsahuje celkom 14 kusov pre jedinečnú starostlivosť
  • 10 ks bambusových obrúskov zo savého materiálu
  • Vrecko na pranie obrúskov
  • Nepremokavé vrecúško veľkosti XS na ľahké zbalenie obrúskov
  • Rozrieďujúca fľaštička na prípravu emulzie
  • Umývacia emulzia Medvedík na jemnú starostlivosť o pokožku bábätka
  • Medvedík je čistiaci olejový prípravok rozpustný vo vode
  • Vyrobený z čisto prírodných olejov, bez konzervačných látok a parfumácie

Jedinečná umývacia emulzia Medvedík

Sada Bamboolik obsahuje umývaciu emulziu Medvedík, tá slúži na jedinečnú starostlivosť o pokožku vášho bábätka. Ide o veľmi jemný, prírodný čistiaci olejový prípravok rozpustný vo vode. Je určený na domácu prípravu vždy čerstvej prírodnej emulzie, ktorá je ideálna na umývanie bábätiek v oblasti pod plienkami. Neobsahuje žiadne konzervačné látky ani syntetické parfumácie. Je vyrobený z čisto prírodných olejov a doplnený o veľmi malé množstvo levanduľového esenciálneho oleja. Jeho použitie je vhodné od novorodeneckého veku. Pokožka zadočka bude vďaka emulzii lepšie odolávať vlhkému prostrediu a bude jej venovaná dokonalá starostlivosť, tak ako vďaka celej sade Bamboolik Draci.

Návod na použitie:
Do rozrieďujúcej fľaštičky so sprejom pridajte približne jednu čajovú lyžičku oleja Macko (po vyznačenú rysku hladiny) a doplňte vlažnou alebo studenou prevarenou vodou. Pred použitím vždy pretrepte. Emulziu môžete tiež pripraviť do misky a ponechať ju celý deň na prebaľovacom stole na rýchle a jednoduché použitie. Navlhčite obrúsok emulziou a očistite zadoček. Roztok je tiež možné nastriekať priamo na miesto, ktoré je potrebné očistiť, a potom ho zotrieť látkovým obrúskom. Nariedenú emulziu spotrebujte ideálne do 24 hod, najdlhšie však do 7 dní.

Zloženie umývacej emulzie Macko:
Sójový olej, upravený olivový olej gentle, olej z kukuričných klíčkov LZS, mandľový olej LZS, sezamový olej BIO LZS, silice levandule, silice levandule úzkolistej BIO divoká 1 400 m.n.m., silice z ruže damašskej OTTO.

Objem umývacej emulzie:
100 ml

Veľkosť obrúsku:
20 × 20 cm


Parametre a špecifikácia

Počet kusov
14 ks Hotovo!
Špecifické vlastnosti
Eko/bio Hotovo!
Typ pokožky
Normálna, Citlivá (sensitive) Hotovo!
Parfumovanie
Bez parfumovania Hotovo!

Počet kusov

Počet kusov
14 ks Hotovo!

Špecifické vlastnosti

Špecifické vlastnosti
Eko/bio Hotovo!

Typ pokožky

Typ pokožky
Normálna, Citlivá (sensitive) Hotovo!

Parfumácia

Parfumovanie
Bez parfumovania Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Bamboolik Sada pro čistý zadeček Draci.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií