Bamboolik Tréningové nohavičky – Draky

Zobraziť katalóg
Bamboolik Tréningové nohavičky – Draky
Plienkové nohavičky veľkosť 3 ,4,5,6 a 7, nepriepustná vrstva PUL, patentky na upravenie veľkosti, hypoalergénne, predchádzajú vzniku zaparenín, elastický pás a extra priedušné
Kód:  BABY10041nad Stránky výrobcu
Bamboolik Tréningové nohavičky – Draky Predaj skončil

Bamboolik Tréningové nohavičky – Draky

Plánujete kúpu plienkových nohavičiek, ktoré zaistia vášmu dieťatku pocit pohodlia? Potom sú pre vás vhodnou voľbou Bamboolik Tréningové nohavičky – Draky. Tento typ ponúka výnimočnú priedušnosť, takže sa vaša ratolesť nezaparí. Hypoalergénne nohavičky sú ideálnou voľbou pre bábätká trpiace na alergie. V balení je k dispozícii 1 ks. Sú prispôsobené tak, aby kvôli nim nevznikali zapareniny. Sú upravené tak, aby ich vplyvom nevznikali zapareniny. Rozmery nohavičiek zodpovedajú veľkosti 3 ,4,5,6 a 7.

Podstatné vlastnosti plienkových nohavičiek Bamboolik Tréningové nohavičky – Draky

  • Spoľahlivé plienkové nohavičky Bamboolik, ktoré poskytnú vášmu dieťatku pocit pohodlia
  • Veľkosť: 3 , 4, 5, 6 a 7
  • Vlastnosti: nepriepustná vrstva PUL, patentky na upravenie veľkosti, hypoalergénne, predchádzajú vzniku zaparenín, elastický pás a extra priedušné
  • Pre deti s maximálnou hmotnosťou 12 kg

Špeciálne vlastnosti plienkových nohavičiek Bamboolik

Okrem bežných vlastností boli plienkové nohavičky Bamboolik Tréningové nohavičky – Draky doplnené tiež ojedinelými vychytávkami. Vďaka patentkám je možné upraviť veľkosť nohavičiek podľa potreby. Vrstva PUL vyniká nepremokavosťou. Plienky sa dajú ľahko navliecť, sú totiž vybavené elastickým pásom.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Bamboolik Tréningové nohavičky – Draky Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Bamboolik Tréninkové kalhotky - Draci. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Bamboolik tréningnadrág - Sárkányokkal.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií