AlzaPlus+ děti MPLA316412

BAYBY BBM 7020 Digitalní video pestúnka

Zobraziť katalóg
BAYBY BBM 7020 Digitalní video pestúnka
4,0 4 hodnotení
Detská pestúnka – s prenosom obrazu (video), dosah 250 m, prenos zvuku prebieha digitálne, s displejom, senzor teploty, obojstranný prenos, regulácia hlasitosti, signalizácia mimo dosahu, indikácia slabej batérie, eco režim, vox funkcia a uspávací režim (uspávanky, rozprávky alebo projekcia), rodičovskú a detskú jednotku je možné napájať zo siete (230 V) či batériami (2× Li-ion dobíjacia - v balení)
Kód:  BABY0308 Produktové číslo:  8590669181001 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BAYBY BBM 7020 Digitalní video pestúnka Predaj skončil

BAYBY BBM 7020 Digitalní video pestúnka

Chcete mať vaše dieťa pod dohľadom, aj keď práve spí v spálni? Radi by ste si večer užili grilovanie na záhrade, ale nechcete nechávať spiace bábätko v dome samotné? Potom je ideálnym riešením obojsmerná pestúnka BAYBY BBM 7020, ktorá sa o vaše dieťa "postará" počas vašej neprítomnosti. Dosah signálu je až 250 metrov, takže sa bez obáv môžete pohybovať napríklad po spomínanej záhrade. Kameru CMOS môžete nastaviť pre rôzne uhly záberu a upraviť si hlasitosť a jas podľa vašich potrieb. Vďaka obojsmernému vysielaniu môžete dieťatko na diaľku utešiť svojím hlasom a alebo mu pustiť jednu z 8 uspávaniek. Opatrovateľka vám bude tiež monitorovať okolitú teplotu v miestnosti s dieťaťom. Orientáciu medzi funkciami a nastavením prístroja vám uľahčí farebná LCD obrazovka.

Kľúčové vlastnosti

  • Obojsmerná videopestúnka
  • LCD obrazovka
  • Nastaviteľná kamera CMOS
  • Mikrofón s vysokou citlivosťou
  • Prenosová frekvencia 2,4 GHz
  • Funkcia VOX - spína iba pri zachytení zvuku
  • Rodičovská jednotka s klipom na opasok a stojanom
  • 8 uspávaniek
  • Zobrazenie teploty v okolí dieťaťa
  • Stráženie teploty v zadanom rozmedzí
  • Časovač 30 minút až 4 hodiny
  • ECO MODE - nevybíja toľko batériu
  • Dosah až 250 m

Funkcia VOX

Táto funkcia vám dáva možnosť zvoliť režim prenosu aktivovaného zvukom v 3 hladinách citlivosti, prípadne funkciu úplne vypnúť. V tomto režime začne opatrovateľka vysielať vždy, keď detekuje nejaký hlas alebo zvuk. Pokiaľ nie je prenášaný žiadny zvuk, opatrovateľka sa automaticky prepne do režimu ECO. Tým je znížený vysielací výkon a zaistený energeticky úspornú prevádzku.

Majte všetko pod dohledom

S videoopatrovateľkou BAYBY BBM 7020 máte prehľad nielen o vašom bábätku a jeho spánku, ale aj o mnohých ďalších vecí. Prístroj dokáže monitorovať teplotu okolo dieťaťa a vás upozorniť ak klesne pod nastavené minimum, prípadne stúpne nad vami nastavené maximum. Pomocou užitočného časovača od 30 minút do 4 hodín si nastavíte napríklad stráženie času na kŕmenie. Kamera detskej jednotky je vybavená automatickou funkciou nočného videnia - podľa úrovne svetla v miestnosti sa zapína a vypína vstavané LED osvetlenie. Funkciu automatického zapnutia možno tiež úplne vypnúť alebo trvalo zapnúť.

Obsah balenia:
1 rodičovská jednotka
1 detská jednotka
2 nabíjacie batérie Li-Ion 3,7 V s kapacitou 800 mAh pre rodičovskú a detskú jednotku
1 adaptér do sieťovej zásuvky pre rodičovskú jednotku
1 adaptér do sieťovej zásuvky pre detskú jednotku

 

Parametre a špecifikácia

Batéria

Typ batérií
Li-ion dobíjacia Hotovo!
Počet batérií
2 ks Hotovo!
Batérie súčasťou balenia
Áno Hotovo!

Vlastnosti

Dosah
250 m Hotovo!
Napájanie rodičovskej jednotky
Sieť (230 V), Batéria Hotovo!
Napájanie detskej jednotky
Sieť (230 V), Batéria Hotovo!

Funkcie

Funkcie
S displejom, Senzor teploty, Obojstranný prenos, Regulácia hlasitosti, Signalizácia mimo dosahu, Indikácia slabej batérie, Eco režim, Vox funkcia, Uspávací režim (uspávanky, rozprávky alebo projekcia) Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

máte prosím v nabídce náhradní Lion baterií k tomuto produktu?

dobry den, prosim vas, znamena to, ze obe jednotky su tiez pouzitelne mimo napajania, je mozne napriklad pouzit zariadenie vonku? Cize obe jednotky nabijem a pouzivam vonku niekolko hodin. Dakujem

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda je možné obě jednotky připojit k power bance? Předem děkuji za odpověď.

Diskusia a poradňa k BAYBY BBM 7020 Digitalní video pestúnka
Príslušenstvo pre BAYBY BBM 7020 Digitalní video pestúnka Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BAYBY BBM 7020 Digitalní video chůvička. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BAYBY BBM 7020 Digitális kamerás bébiőr.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií