AlzaPlus+ děti Effaclar

BAYBY Zásobník na sušené mlieko

Zobraziť katalóg
BAYBY Zásobník na sušené mlieko
5 5 hodnotení
so zúženým hrdlom pre pohodlné odsypávanie sušeného mlieka do fľaše, 3 sťahovateľné diely, ktoré možno aj rozdeliť a vziať so sebou len ako jednu či dve odmerky, BPA FREE
Kód:  BABY0333 Produktové číslo:  8590669179275 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BAYBY Zásobník na sušené mlieko

Vyraziť s dieťaťom na dlhšiu prechádzku alebo na výlet obnáša vedľa radostí i veľa starostí. Určite by ste mali myslieť na jedlo pre ratolesť. Na tento účel slúži zásobník na sušené mlieko, ktorý je dokonalým doplnkom k termofľaše s horúcou vodou. Keď vaše dieťa bude mať hlad, vytiahnete zásobník a sušené mlieko odsypať do fľaše. Príprava jedla na cestách nebola nikdy jednoduchšia. 

Kľúčové vlastnosti

  • Praktický zásobník na sušené mlieko
  • Zúžený otvor pre ľahké odsypávanie sušeného mlieka
  • Stohovateľné diely, ktoré možno rozdeliť
  • Bezpečný a zdravotne nezávadný výrobok

Rýchla príprava mlieka

Hlavnou prednosťou zásobníka BAYBY je možnosť rozdeliť jednotlivé diely a vziať si so sebou iba jednu či dve odmerky. Značka BAYBY si potrpia na špičkovej kvalite, bezpečí a kvalifikovaných testoch výrobkov. Tým sa chce stať pomocníkom rodiny, ktorý bude neustále po ruke. Vždy budete mať pripravené všetko, čo vaše dieťa potrebuje. A nemusíte sa báť toho, ako pripravíte mlieko svojmu novorodencovi na niekoľkohodinovom výlete. So zásobníkom, ktorý je navyše zdobený detskými motívmi, to pôjde ľahko a rýchlo. 

Značka BAYBY rastie s vašim dieťaťom

Spoločnosť BAYBY si potrpia nielen na zdravotnej nezávadnosti svojich produktov, ale aj na ojedinelom a priateľskom vzhľade. Všetky produkty sú ľahko ovládateľné, komfortné a praktické. A zásobník na sušené mlieko je názorným príkladom. 

 

Parametre a špecifikácia

Typ uskladnenia
Dávkovače mlieka Hotovo!

Typ

Typ uskladnenia
Dávkovače mlieka Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BAYBY Zásobník na sušené mlieko Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BAYBY Zásobník na sušené mléko . Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Bayby tejpor tároló.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií