AD elektro Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

BeconfiDent Zubná lesk s príchuťou mäty 15 ml

Zobraziť katalóg
BeconfiDent Zubná lesk s príchuťou mäty 15 ml
5 2 hodnotení
Prípravok na bielenie zubov Tento jedinečný prípravok zaručí žiarivý lesk zubov pri použití minimálneho množstva gélu, chráni sklovinu od škvŕn a sfarbenie, 100% prírodné zloženie
Kód:  KSPZ0055 Produktové číslo:  140400
BeconfiDent Zubná lesk s príchuťou mäty 15 ml Predaj skončil

BeconfiDent Zubná lesk s príchuťou mäty 15 ml

BeconfiDent Prírodné bielenie zubov Dual Foam Profesionálna sada na prírodné domáce bielenie zubov bez nákusníků obsahuje čistiace a bieliace penu

Chcete mať krásny a žiarivý úsmev filmových hviezd, ale nepatríte medzi tie šťastné, ktorí majú zuby krásne lesklé od prírody? Chcete získať lesklejšie zuby a žiarivejšie úsmev, ale váhate? Viete veľmi dobre, že existujú lacné prípravky, ktoré môžu zuby poškodiť, tiež viete o ponuke vášho zubára, ktorá zase presahuje vaše finančné možnosti. Teraz máte rozhodnutie oveľa jednoduchšie! Leštenie zubov od BeconfiDent, ktoré je 100% bezpečné a zároveň účinné.

Gél sa na zuby veľmi ľahko nanáša a už tenká vrstva dáva zubom silný lesk. Tento zubný lesk tiež chráni sklovinu od škvŕn a sfarbenie. Jeho zloženie je 100% prírodné a bolo klinicky testované. A to nie je všetko. Po jeho aplikácia vám v ústach nezostane nepríjemná pachuť, ale veľmi osviežujúca chuť mäty.

Zabudnite na babské rady, predražené a nefunkčné produkty a kúpte si BeconfiDent pre nádherný úsmev! Iskrivé biele zúbky očarí každého a hlavne vydrží! Teraz si môžete vyleštiť zuby bezpečne doma a bez vysokých finančných nákladov. Chcete tiež patrí medzi viac ako 10 000 spokojných zákazníkov?

Výhody:

  • Vyvinuté vo Švédsku, vyrobené v USA
  • BeconfiDent ponúkajú aj zubní lekári
  • Viac ako 10 000 spokojných zákazníkov
  • Leštenie zubov, ktoré naozaj funguje
  • Zaručený výsledok

Doplňujúce informácie:

Objem:
15 ml

Príchuť:
Mäta

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti
S bieliacim účinkom Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
S bieliacim účinkom Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BeconfiDent Zubná lesk s príchuťou mäty 15 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BeconfiDent Zubní lesk s příchutí máty 15 ml.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií