BIODERMA Atoderm Creme de Douche 75 ml

Zobraziť katalóg
BIODERMA Atoderm Creme de Douche 75 ml
Sprchový krém na hydratáciu a výživu pokožky už pri sprchovaní - 122,53 €/1 l
Kód:  SG623 Produktové číslo:  3401399372285 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BIODERMA Atoderm Creme de Douche 75 ml Predaj skončil

BIODERMA Atoderm Creme de Douche 75 ml

Trápi vás suchá pokožka, a to nielen v zimných mesiacoch? Riešenie prináša značka BIODERMA so svojím sprchovacím krémom Atoderm Creme de Douche. Tento olej nielen že účinne zmyje z pokožky pot a nečistoty, ale tiež ju zvláčni a intenzívne vyživí, bez toho aby zanechal mastný film. Jemné zloženie a príjemná vôňa poskytne po kúpeli svieži pocit.Zloženie Atoderm sprchovacieho krému obsahuje premasťujúce a čistiace látky, ktoré obnovujú prirodzený film a pokožka je tak chránená pred mikroorganizmami a škodlivými vplyvmi prostredia. BIODERMA krém je vhodný pre dospelých, deti aj bábätká. Má veľmi dobrú znášanlivosť a nedráždi oči.

Kľúčové vlastnosti sprchovacieho krému Atoderm Creme de Douche

  • Sprchovací krém BIODERMA odstraňuje z pokožky pot a nečistoty
  • Je vhodný pre veľmi suchú pokožku dospelých, detí aj bábätiek
  • Intenzívne zvláčňuje a vyživuje bez pocitu mastnoty
  • Atoderm Creme de Douche obsahuje látky, ktoré premasťujú suchú pokožku
  • Obnovuje prirodzený povrch pokožky, čím chráni prienik mikroorganizmov na koži

Použitie:
Sprchovací krém naneste na mokrú pokožku a vytvorte penu. Potom opláchnite a jemne osušte uterákom. Krém je vhodný na každodenné použitie. Pre ešte lepšie účinky odporúčame použiť aj ďalšie produkty z radu Bioderma Atoderm.

Zloženie:
AQUA/WATER/EAU, MAGNESIUM LAURETH SULFATE, SODIUM LAUROYL SARCOSINATE, SODIUM COCOAMPHOACETATE, GLYCERIN, METHYLPROPANEDIOL, COCO-GLUCOSIDE, MANNITOL, XYLITOL, RHAMNOSE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, JOJOBA WAX PEG-120 ESTERS, ZINC GLUCONATE, STYRENE/ACRYLATES COPOLYMER, GLYCERYL OLEATE, PEG-90 GLYCERYL ISOSTEARATE, LAURETH-2, SODIUM CHLORIDE, CITRIC ACID, XANTHAN GUM, DISODIUM EDTA, PHENOXYETHANOL, FRAGRANCE (PARFUM). [BI651V1]


Parametre a špecifikácia

Objem
75 ml Hotovo!

Objem

Objem
75 ml Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BIODERMA Atoderm Creme de Douche 75 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BIODERMA Atoderm Creme de Douche 75 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BIODERMA Atoderm Creme de Douche 75 ml.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií