Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AP+ plus nový vizuál

BIODERMA Atoderm Set 294 ml

Zobraziť katalóg
BIODERMA Atoderm Set 294 ml
4,7 3 hodnotení
Darčeková sada kozmetiky – obsahuje: Balzam na pery, Sprchový gél 200ml, Krém na ruky 50ml, Pleťový krém 40ml, Kozmetická taška - 9,83 €/100 ml
Kód:  VBAL8541 Produktové číslo:  745110655145 Stránky výrobcu

BIODERMA Atoderm Set 294 ml

Darčeková kozmetická sada BIODERMA Atoderm poteší každú ženu, ktorá sa rada stará o svoju pleť. Rad Atoderm je skvelým pomocníkom v boji so suchou až atopickou pleťou. Hodí sa ako darčekový balíček na Vianoce alebo pri akejkoľvek inej príležitosti. Darčeková sada BIODERMA Atoderm Set obsahuje sprchový olej, pleťový krém na tvár, krém na ruky a balzam na pery, to všetko zabalené v štýlovej taštičke. Doprajte svojim najbližším tú najkvalitnejšiu starostlivosť s darčekovou kozmetickou sadou BIODERMA Atoderm Set.

Kľúčové vlastnosti darčekovej kozmetickej sady BIODERMA Atoderm Set

  • Darčeková kozmetická sada BIODERMA Atoderm poteší každú ženu
  • Obsahuje sprchový olej, pleťový krém na tvár, krém na ruky a balzam na pery
  • Všetko je zabalené v štýlovej taštičke
  • Vysoko výživný upokojujúci sprchový olej je skvelý pre suchú a podráždenú pokožku
  • Vďaka unikátnemu patentu Skin Barrier Therapy môže sprchový olej používať celá rodina vrátane dojčiat alebo atopikov
  • Krém BIODERMA Atoderm Nutritive chráni pokožku pred vonkajšími vplyvmi
  • Balzam na pery regeneruje popraskané a citlivé pery
  • Krém na ruky a nechty účinne premastí a zvláčni kožu na rukách
  • Kozmetická sada BIODERMA Atoderm Set sa hodí ako darček na Vianoce alebo pri akejkoľvek inej príležitosti

BIODERMA Atoderm sprchový olej hydratuje až po dobu 24 hodín

Vysoko výživný upokojujúci sprchový olej môže vďaka unikátnemu patentu Skin Barrier Therapy používať celá rodina vrátane dojčiat alebo atopikov. Je hypoalergénny a má vynikajúcu kožnú aj očnú toleranciu. BIODERMA Atoderm sprchový olej je skvelý predovšetkým pre suchú a podráždenú pokožku, ktorú intenzívne vyživuje, upokojuje, zmierňuje jej napätie a hydratuje ju po dobu až 24 hodín. Atoderm sprchový olejpoteší krémovou a nemastnou textúrou.

Krém na tvár Nutritive vyživuje, upokojuje a obnovuje suchú a citlivú pleť

Tvárový Atoderm Nutritive ponúka kolekcia BIODERMA Atoderm Set v praktickom 40 ml balení. Krém pre suchú a citlivú pleť intenzívne chráni a obnovuje kožnú bariéru, aby lepšie odolávala vonkajším negatívnym vplyvom. BIODERMA Atoderm Nutritive kombinuje aktívne látky, bambucké maslo a extrakt z avokáda s hydratačnými látkami – vazelínou a glycerínom, a preto skvele vyživuje aj zavodňuje pokožku. Krém na tvár jetiež vhodný ako podklad pre make-up, nelepí, nemastí a neleskne sa. Poskytuje pokožke počas celého dňa pocit jemnosti a vláčnosti.

Krém na ruky a nechty BIODERMA Atoderm prináša okamžitý a trvalý pocit úľavy

Tento kvalitný kozmetický prípravok nielen dlhodobo hydratuje, regeneruje a vyživuje pokožku rúk, ale aj ju efektívne premastí, zvláčni, a dokonca je vhodný aj na podporu liečby ekzémov. Krém na ruky a nechty BIODERMA Atoderm sa rýchlo vstrebáva a nelepí a necháva pokožku voľne dýchať. Je skvelý ako preventívna ochrana. Suchú a poškodenú kožu rýchlo upokojuje a dlhodobo zlepšuje jej stav.

Tyčinka na pery s malinovou vôňou pre každodennú hydratačnú starostlivosť

BIODERMA Atoderm Tyčinka na pery je vhodná na suché a popraskané pery, chráni pred nepriaznivými vplyvmi a skvele hydratuje. Pomádu vhodnú aj pre citlivé pery je možné používať aj ako podklad pod rúž. Nezanecháva biely film a má príjemnú veľmi jemnú textúru. Obsahuje vysoko výživnú aktívnu zložku, bambucké maslo, ktorá regeneruje. BIODERMA Atoderm Tyčinka na pery poteší malinovou vôňou. Jednoducho aplikujteniekoľkokrát denne podľa potreby.

Obsah balenia:
Sprchový olej 200 ml
Krém 40 ml
Krém na ruky 50 ml
Balzam na pery 4 g
Kozmetická taštička

Zloženie

Atoderm Sprchový olej 200 ml AQUA/WATER/EAU GLYCERIN PEG-7 GLYCERYL COCOATE SODIUM COCOAMPHOACETATE LAURYL GLUCOSIDE COCO-GLUCOSIDE GLYCERYL OLEATE CITRIC ACID PEG-90 GLYCERYL ISOSTEARATE FRAGRANCE (PARFUM) MANNITOL POLYSORBATE 20 XYLITOL LAURETH-2 RHAMNOSE NIACINAMIDE FRUCTOOLIGOSACCHARIDES TOCOPHEROL HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE LECITHIN ASCORBYL PALMITATE. [BI 725] Atoderm Nutritive 40 ml AQUA/WATER/EAU GLYCERIN PARAFFINUM LIQUIDUM/MINERAL OIL/HUILE MINERALE BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER CETEARYL ALCOHOL HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE CETYL PALMITATE PENTYLENE GLYCOL SQUALANE GLYCERYL STEARATE PEG- 100 STEARATE CERA MICROCRISTALLINA/MICROCRYSTALLINE WAX/CIRE MICROCRISTALLINE 1,2-HEXANEDIOL CAPRYLYL GLYCOL CETEARYL GLUCOSIDE ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER DISODIUM EDTA PARAFFIN GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL GLYCINE SOJA (SOYBEAN) STEROLS POLYSORBATE 60 MANNITOL XYLITOL HEXYL LAURATE RHAMNOSE SORBITAN ISOSTEARATE PERSEA GRATISSIMA (AVOCADO) OIL GLYCERYL POLYACRYLATE SODIUM HYDROXIDE ASCORBYL PALMITATE HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE TOCOPHEROL FRUCTOOLIGOSACCHARIDES BHT LAMINARIA OCHROLEUCA [BI 587] Atoderm Krém na ruce & nehty 50 ml AQUA/WATER/EAU GLYCERIN ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE ISONONYL ISONONANOATE BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER EXTRACT PALMITIC ACID STEARIC ACID SORBITAN STEARATE AMMONIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE/VP COPOLYMER PENTYLENE GLYCOL 1,2-HEXANEDIOL CAPRYLYL GLYCOL DISODIUM EDTA MANNITOL XYLITOL RHAMNOSIE SODIUM HYDROXIDE NIACINAMIDE POLYQUATERNIUM-51 FRAGRANCE (PARFUM). [BI 707] Atoderm Tyčinka na pery 4 g PARAFINUM LIQUIDUM/MINERAL OIL/HUILA MINERALE SYNTHETIC WAX CERA MICROCRISTALLINA/MICROCRYSTALLINE WAX/CIRE MICROCRISTALLINE PARAFFÍN BUTYROSPERMUM PARKII (EA) ). [BI 577]“

Parametre a špecifikácia

Objem
294 ml Hotovo!
Určenie
Unisex Hotovo!
Počet ks v balení
4 ks Hotovo!
Obsah balenia
Balzam na pery, Kozmetická taštička, Krém na ruky, Pleťový krém, Sprchový gél Hotovo!

Objem

Objem
294 ml Hotovo!

Určenie

Určenie
Unisex Hotovo!

Balenie

Počet ks v balení
4 ks Hotovo!
Obsah balenia
Balzam na pery, Kozmetická taštička, Krém na ruky, Pleťový krém, Sprchový gél Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BIODERMA Atoderm Set 294 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BIODERMA Atoderm Set 294 ml.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií