Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Protiplnění

BIOMED Propoline 100 g

Zobraziť katalóg
BIOMED Propoline 100 g
4,7 101 hodnotení
Zubná pasta – bez fluoridu, prírodná a BIO, ochrana ďasien, ochrana skloviny, pre citlivé zuby
Kód:  ZUB739 Produktové číslo:  7640170370010 Stránky výrobcu

BIOMED Propoline 100 g

Prírodné zubné pasty značky BIOMED sa postarajú o dokonalú starostlivosť o vaše zuby aj ďasná. Neobsahujú uhličitan vápenatý, ktorý môže poškodiť zubnú sklovinu, ani hydroxymethylglycinát sodný, ktorý občas spôsobuje alergie.Účinnosť všetkých produktoch bola preukázaná štúdiami vykonávanými vo Švajčiarsku. Zubné pasty sú tiež certifikované podľa štandardu pre prírodné kozmetické výrobky. Sú vhodné pre tehotné aj dojčiace matky a pre deti od šiestich rokov.

Kľúčové vlastnosti zubnej pasty BIOMED Propoline 100 g

  • BIOMED zaisťuje dokonalú starostlivosť
  • Zubná pasta je prírodná
  • Je určená pre citlivé zuby
  • Posilňuje zubnú sklovinu
  • Zubná pasta Propoline neobsahuje fluorid

Účinne, ale šetrne

Zubná pasta bez fluoridu BIOMED Propoline je vhodná predovšetkým pre citlivé zuby. Efektívne čistí a posilňuje zubnú sklovinu a dodáva jej žiarivý vzhľad. Extrakty z plantain banánu, listov brezy a propolisu pomáhajú upokojovať ďasná.
Esenciálne oleje medu manuka, citróna a tymiánu udržujú zdravý dych. Hydroxyapatitvápnika posilňuje a obnovuje zubnú sklovinu.


Použitie: Naneste menšie množstvo zubnej pasty vo veľkosti hrášku na zubnú kefku a jemnými pohybmi vyčistite zuby a ďasná. Vypláchnite ústa vodou.

Zloženie: Aqua, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Dicalcium Phosphate Dihydrate, Hydrated Silica, Glycerin, Cellulose Gum, Sodium Coco-Sulfate, Aroma, Zinc Citrate, Benzyl Alcohol, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Sodium Bicarbonate, Xanthan Gum, Hydroxyapatite, Menthol, Menthyl Lactate, Arginine, Propolis Extract, Betula Alba Leaf Extract, Plantago Major Leaf Extract, Stevia Rebaudiana Leaf Extract, Thymus Serpillum Oil, Leptospermum Scoparium Branch/Leaf Oil, Citrus Limon Peel Oil, Zea Mays Starch, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Xanthophylls, Sodium Hydroxide, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate.


Parametre a špecifikácia

XXL balení
Nie Hotovo!
Typ zubnej pasty
Pre citlivé zuby Hotovo!
Vlastnosti
Bez fluoridu, Ochrana ďasien, Ochrana skloviny, BIO Hotovo!
Kategória
starostlivosť o zuby Hotovo!

XXL balenie

XXL balení
Nie Hotovo!

Typ zubnej pasty

Typ zubnej pasty
Pre citlivé zuby Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Bez fluoridu, Ochrana ďasien, Ochrana skloviny, BIO Hotovo!

Kategória

Kategória
starostlivosť o zuby Hotovo!
Produktové línie: BIOMED zubní pasta 100 g 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BIOMED Propoline 100 g Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BIOMED Propoline 100 g. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BIOMED Propoline 100 g.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií