AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

BIOMED Vianočná sada Superwhite zubná pasta 100 g & Citrus Fresh ústna voda 250 ml s kefkou navyše

Zobraziť katalóg
BIOMED Vianočná sada Superwhite zubná pasta 100 g & Citrus Fresh ústna voda 250 ml s kefkou navyše
Darčeková sada – pre svieži dych a posilnenie skloviny
Kód:  ZUB1276 Produktové číslo:  7640168935108 Stránky výrobcu
BIOMED Vianočná sada Superwhite zubná pasta 100 g & Citrus Fresh ústna voda 250 ml s kefkou navyše Predaj skončil

BIOMED Vianočná sada Superwhite zubná pasta 100 g & Citrus Fresh ústna voda 250 ml s kefkou navyše

Originálna darčeková sada, ktorú do poslednej dávky využije skutočne každý. Balíček Superwhite & Citrus Fresh s produktmi Biomed obsahuje ústnu vodu Citrus Fresh a bieliacu zubnú pastu Superwhite s kokosovým olejom. Ide o vysoko kvalitnú a prírodnú starostlivosť v bio kvalite. Súčasťou setu je aj kefka na zuby Biomed Silver, ktorá je opatrená antibakteriálnym povlakom a jej štetinky sú obohatené o ióny striebra redukujúce výskyt choroboplodných zárodkov. Kefka má tiež laserom velúrované končeky, vďaka ktorým dokáže váš chrup dokonale vyčistiť a zbaviť zubného povlaku. Ústna voda aj zubná pasta z vianočnej sady Biomed Superwhite & Citrus Fresh je vhodná pre dospelých, tehotné i dojčiace matky a tiež deti od šiestich rokov.

Kľúčové vlastnosti vianočnej darčekovej sady Biomed Superwhite & Citrus Fresh

  • Praktický darčekový balíček produktov ústnej hygieny od Biomed
  • Sada Biomed Superwhite & Citrus Fresh obsahuje ústnu vodu, zubnú pastu a kefku
  • Ústna voda Biomed Citrus Fresh je z 98 % z prírodných surovín
  • Bez alkoholu, fluoridu, chlórhexidínu a ďalších agresívnych či syntetických látok
  • Obsahuje prírodný mentol, výťažky zo skorocelu, listov brezy a ananásu
  • Prírodná bieliaca zubná pasta Biomed Superwhite s kokosovým olejom a výťažkami zo škorice
  • Je vhodná na citlivé zuby
  • Hydroxyapatit vápnika a L-Arginín remineralizujú a posilňujú zubnú sklovinu
  • Extrakty z papáje, ananásu, plantain banánu a listov brezy odstraňujú povlak a pomáhajú upokojovať ďasná
  • Pasta na zuby Biomed Superwhite neobsahuje fluorid
  • Kefka na zuby Biomed Silver má antibakteriálny povlak a štetinky s iónmi striebra
  • Vianočná sada Biomed Superwhite & Citrus Fresh je vhodná pre dospelých, tehotné i dojčiace matky a deti od šiestich rokov

Ústna voda Biomed Citrus Fresh s prírodnými aktívnymi látkami

Ústna voda Biomed Citrus Fresh je z 98 % z prírodných surovín. Obsahuje prírodný mentol pre dlhodobo svieži dych a výťažky z listov brezy a skorocelu, ktoré pôsobia blahodarne na ďasná a chránia zuby pred vznikom zubného kazu. Medzi ďalšie aktívne látky patria laktát vápenatý, L-Arginín, zinok, meď a horčík, ktoré posilňujú a regenerujú zubnú sklovinu. Bromelain, čo je enzým z ananásového extraktu, zase účinne rozkladá povlak a eliminuje rozvoj baktérií. Biomed Citrus Fresh neobsahuje žiadny alkohol, fluorid, chlórhexidín, triklosan, silné antiseptiká, SLES, parabény, agresívne bieliace a abrazívne zložky ani syntetické farbivá.

Použitie:
Naplňte uzáver fľaše ústnou vodou. Nerieďte. Vyplachujte ústa po dobu jednej minúty a potom vypľujte. Ústa už nevyplachujte. Pre zdravé ďasná a zuby používajte denne. Neprehĺtajte.

Aktívne zložky:
Laktát vápenatý, l-arginín, zinok, meď, horčík, extrakt z ananásu bromelain, prírodný mentol

Účinné a súčasne šetrné zubné pasty Biomed

Prírodné zubné pasty Biomed sa postarajú o dokonalú starostlivosť o vaše zuby aj ďasná. Neobsahujú uhličitan vápenatý, ktorý môže poškodiť zubnú sklovinu, ani hydroxymethylglycinát sodný, ktorý občas spôsobuje alergie. Pasta bez fluoridu Biomed Superwhite je vhodná predovšetkým pre citlivé zuby. Efektívne čistí a posilňuje zubnú sklovinu a dodáva jej žiarivý vzhľad. Kombinácia kokosového oleja a výťažkov zo škorice pomáha upokojovať ďasná a dodáva paste jedinečnú pikantnú chuť. Hydroxyapatit vápnika a L-Arginín remineralizujú a posilňujú zubnú sklovinu. Extrakty z papáje a ananásu odstraňujú povlak a šetrne leštia sklovinu. Výťažky z plantain banánu a listov brezy pomáhajú upokojovať ďasná a majú šetrný čistiaci efekt.

Obsah darčekového balíčka:
Ústna voda Biomed Citrus Fresh, 250 ml
Zubná pasta Biomed Superwhite s kokosovým olejom, 100 g
Zubná kefka Biomed Silver

Zloženie

Zubná pasta Biomed Superwhite:
Aqua, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Dicalcium Phosphate Dihydrate, Hydrated Silica, Glycerín, Cellulose Gum, Sodium Coco-Sulfate, Aróma, Citrát zinočnatý, Benzyl Alcohol, Tetrasodium Glutamate diacetate, Sodium Bicarbonate, Xanthan Gum, Menthyl lactate, Hydroxyapatite, papaín, Arginine, Cocos Nucifera Oil, Populus tremuloides Bark Extract, Polysorbát 80, Cinnamomum Cassia Bark Extract, Maltodextrín, Ananás sativus Fruit Extract, Mentol, Decyl Glucoside, Cinnamomum Camphora Bark Oil, Stevia rebaudiana Leaf Extract, Betula Alba Leaf Extract, Plantago Major Leaf Extract, Thymus Serpillum Oil, Sodium Hydroxide, Sorban draselný.

Ústna voda Biomed Citrus Frehs:
Aqua, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Calcium lactate, Betula Alba Leaf Extract, Plantago lanceolata Leaf Extract, Lauroylsarkozinát sodný, Mentol, Stevia rebaudiana Leaf Extract, Sodium Chloride, Ananás sativus Fruit Extract, Arginine, Citrus Limon Peel Oil, Aspartát horčíka, Zinc gluconate, Glukonát meďnatý, Aróma, Maltodextrín, Glycerín, Tetrasodium Glutamate diacetate, Polyglyceryl-4 laurate / Sebacate, Polyglyceryl-6 Caprylate / Caprate, Benzyl Alcohol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Limonene, Eugenol. fluoride free

Parametre a špecifikácia

XXL balení
Nie Hotovo!
Typ zubnej pasty
Pre citlivé zuby Hotovo!
Vlastnosti
S bieliacim účinkom, Bez fluoridu, Ochrana skloviny, Ochrana pred zubným kazom, Pre tehotné, BIO Hotovo!
Obsah sady
Zubná pasta, Zubná kefka, Ústna voda Hotovo!

XXL balenie

XXL balení
Nie Hotovo!

Typ zubnej pasty

Typ zubnej pasty
Pre citlivé zuby Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
S bieliacim účinkom, Bez fluoridu, Ochrana skloviny, Ochrana pred zubným kazom, Pre tehotné, BIO Hotovo!

Obsah sady

Obsah sady
Zubná pasta, Zubná kefka, Ústna voda Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BIOMED Vánoční sada, Superwhite zubní pasta 100 g & Citrus Fresh ústní voda 250 ml s kartáčkem navíc. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BIOMED karácsonyi szett, Superwhite fogkrém 100 g & Citrus Fresh szájvíz 250 ml extra fogkefével.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií