AlzaPlus+ drogerie Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

BIOTEN Hyaluronic 3D Eye Cream 15 ml

Zobraziť katalóg
BIOTEN Hyaluronic 3D Eye Cream 15 ml
3,0 1 hodnotení
Očný krém redukuje tmavé kruhy, znižuje opuchy, vyrovnáva potrebnú hydratáciu - 632,67 €/1 l
Kód:  KSPL2870 Produktové číslo:  5201314119586

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BIOTEN Hyaluronic 3D Eye Cream 15 ml Predaj skončil

BIOTEN Hyaluronic 3D Eye Cream 15 ml

Pleťový krém BIOTEN Hyaluronic 3D navráti vašej pleti mladistvú pružnosť a redukuje jemné vrásky. Vďaka zloženiu obohatenému o trojitý systém kyseliny hyalurónovej už nemajú ryhy a zvädnutá pleť šancu. Tento očný krém zvyšuje elasticitu pleti, hĺbkovo hydratuje, vyživuje a prežiari jemnú kožu okolo očí. Je vhodný pre všetky typy pleti. Výsledky sú klinicky preukázané a uvidíte ich už po 6 dňoch používania. Užívajte si prejasnenú a vypnutú pleť vďaka krému BIOTEN Hyaluronic 3D.

Kľúčové vlastnosti očného krému BIOTEN Hyaluronic 3D Eye Cream 15 ml

  • Očný krém BIOTEN Hyaluronic pre vypnutú a prežiarenú pleť okolo očí
  • Vhodný pre všetky typy pleti
  • Zloženie obohatené o trojitý systém kyseliny hyalurónovej
  • Hĺbkovo hydratuje a vyživuje
  • Výsledky viditeľné už po 6 dňoch
  • BIOTEN Hyaluronic obsahuje 94 % zložiek prírodného pôvodu

Použitie:
Aplikujte ráno a večer na očné kontúry, jemne masírujte od vnútorného kútika k vonkajšiemu.


Aktívne látky:
1. Hyaluronic Acid Filler (vyplňovač kyseliny hyalurónovej) funguje ako lokálna kožná výplň a uhladzuje povrch pokožky ihneď po aplikácii.
2. Kyselina hyalurónová s nízkou molekulárnou hmotnosťou preniká aj tými najhlbšími vrstvami pokožky, pomáha viditeľne redukovať ryhy a vrásky a zlepšovať elasticitu kože pre zdravší, mladší a žiarivejší vzhľad pleti.
3. Hyaluronic Acid Booster (stimulátor kyseliny hyalurónovej) pomáha obnoviť optimálnu úroveň pleti vlastnej kyseliny hyalurónovej stimulovaním jej prirodzenej syntézy a obnovy, poskytuje intenzívnu hydratáciu, odolnosť, pevnosť pokožky a redukciu vrások.

Zloženie:
Aqua, Butyrospermum parkii butter, Dicaprylyl carbonate, Glycerin, Caprylic/capric triglyceride, Cetearyl alcohol, Argania spinosa kernel oil, Glyceryl stearate, PEG-100 stearate, Panthenol, Sodium hyaluronate, Acetyl tetrapeptide-5, Ascorbic acid, Ascorbyl palmitate, Bis-diglyceryl polyacyladipate-2, Butylene glycol, Capryloyl glycine, Cetyl hydroxyethylcellulose, Citric acid, Coco-glucoside, Ethylhexyl palmitate, Glucomannan, Glucose, Glyceryl laurate, Hydrolyzed yeast extract, Lecithin, Mica, Octadecene, Parfum, PEG-12 dimethicone, PEG-8, Polyglucuronic acid, Sodium acrylates copolymer, Sodium hydroxide, Stearyl dimethicone, Tetrasodium EDTA, Tocopherol, Tocopheryl acetate, Trihydroxystearin, Phenoxyethanol, Potassium sorbate, Sodium benzoate, Farnesol, CI 77891.


Parametre a špecifikácia

Objem
15 ml Hotovo!
Určenie
Pre ženy Hotovo!
Typ
Krém Hotovo!
Účinok
Hydratačný, Proti vráskam Hotovo!
Hmotnosť
0,03 kg Hotovo!

Objem

Objem
15 ml Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre ženy Hotovo!

Typ krému

Typ
Krém Hotovo!

Účinok

Účinok
Hydratačný, Proti vráskam Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
0,03 kg Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BIOTEN Hyaluronic 3D Eye Cream 15 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BIOTEN Hyaluronic 3D Eye Cream 15 ml . Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BIOTEN Hyaluronic 3D Eye Cream 15 ml.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií