AlzaPlus+ děti Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

BLUEBEARDS REVENGE Body

Zobraziť katalóg
BLUEBEARDS REVENGE Body
Cestovná súprava – obsahuje: Cestovná taška + Uterák + Chladivý hydratačný krém (20ml) + Big Blue Bar mydlo (175g) + Roll-on Deodorant (50 ml) + Hrebeň
Kód:  KSDS1076 Produktové číslo:  5060297001581 Stránky výrobcu

BLUEBEARDS REVENGE Body

Často cestujete a chcete sa cítiť stále neodolateľne svieži? Potom je práve pre vás určená vecná cestovná sada BLUEBEARDS REVENGE Body pre mužov. Vďaka praktickej veľkosti cestovnej tašky vrátane kozmetických produktov je sada vhodná aj do príručnej batožiny na palubu lietadla. Cestovná sada od anglickej značky The BLUEBEARDS REVENGE oceníte tiež pri športových aktivitách alebo po cvičení v posilňovni.

Hlavné prednosti cestovnej sady BLUEBEARDS REVENGE Body

  • Sada obsahuje nepostrádateľné produkty pre mužov na cestách
  • Praktická veľkosť sady je vhodná aj na palubu lietadla
  • Cestovná sada BLUEBEARDS REVENGE Body je perfektným spoločníkom aj pri športových aktivitách
  • Neodolateľná vôňa a sviežosť, nech ste kdekoľvek

Všetko potrebné pre mužov na cestách v cestovnej sade BLUEBEARDS REVENGE Body

  • Cestovná taška na zips má dostatočný priestor na uloženie potrieb na holenie a starostlivosť o pleť. Pekná taška Bluebeards Revenge sa môže pochváliť vonkajším madlom, dvoma vnútornými vreckami určenými na menšie predmety a veľkým vonkajším vreckom s ľahkým prístupom. Je vyrobená z príjemného mikrovlákna s hodvábne hladkou vnútornou podšívkou.
  • Uterák s logom anglickej značky The Bluebeards Revenge a rozmermi 34 × 32 cm je vyrobený zo 100 % bavlny. Môžete ho použiť nielen na utretie tváre po umytí, ale aj na zvlhčenie oblasti fúzov pred holením pre ešte lepšie výsledky holenia.
  • Chladivý hydratačný krém v praktickom balení 20 ml na cesty s výťažkami z opuncie, žihľavy a senovky pôsobí na pleť po ťažkom pracovnom dni ako balzam. V kombinácii s aloe vera osviežuje, hydratuje, upokojuje a je vhodný aj pre citlivú pokožku.  

Zloženie:
Aqua, prunus amygdalus dulcis oil, ricinus communis (caster) oil, cetyl alcohol, glyceryl stearate, cyclopentasiloxane, simmondsia chinensis (jojoba) seed wax, phenoxyethanol, carbomer, parfum, menthol, propylene glycol, opuntia ficus-indica extract, trigonella foenum-graecum seed extract, urtica dioica extract, coumarin, benzyl benzoate, hydroxyisohexyl 3-cyclohexene carboxaldehyde, limonene, linalool.

  • Big blue bar mydlo (175 g) je kvalitné mydlo so sviežou vôňou pre skutočných mužov s praktickými rozmermi 10,5 × 5 cm.

Zloženie:
Aqua, glycerin, propylene glycol, sodium stearate, sorbitol, sodium laurate, disodium lauryl sulfosuccinate, parfum, sodium chloride, stearic acid, lauric acid, tetrasodium etidronate, pentasodium pentetate, CI 42090, benzyl benzoate, linalool, alpha-isomethyl ionone, limonene, coumarin, hydroxyisohexyl 3-cyclohexene carboxaldehyde.

  • Roll-on Deodorant (50 ml) s obsahom striebra s prirodzenou antibakteriálnou schopnosťou zanechá osviežujúcu vôňu a príjemný pocit po celý deň. Praktický roll-on je ako stvorený na diskrétnu aplikáciu kedykoľvek ho potrebujete.

Zloženie:
Aqua, hamamelis virginiana leaf extract, saccharomyces ferment, parfum, hydroxyethylcellulose,   phenoxyethanol, peg-40 hydrogenated castor oil, benzyl benzoate, limonene, linalool, alpha-isomethyl ionone, coumarin, hydroxyisohexyl 3-cyclohexene carboxaldehyde, eugenol.

  • Hrebeň s jemnými a hrubými zubami a vysoko lešteným povrchom je ideálny na väčšinu typov vlasov. Dĺžka hrebeňa je 18 cm.
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BLUEBEARDS REVENGE Body Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BLUEBEARDS REVENGE Body.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií