Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

BLUEBEARDS REVENGE Scimitar

Zobraziť katalóg
BLUEBEARDS REVENGE Scimitar
Darčeková sada kozmetiky – obsahuje: Krém na holenie (100ml) + Balzam po holení (100 ml) + Štetka na holenie Doubloon + Holiaci strojček
Kód:  KSDS1082 Produktové číslo:  5060297000416 Stránky výrobcu
BLUEBEARDS REVENGE Scimitar Predaj skončil

BLUEBEARDS REVENGE Scimitar

Súprava prírodných produktov na úpravu fúzov pre každého moderného muža. Darčekový set BLUEBEARDS REVENGE Scimitar navrhnutý špeciálne pre mužov s fúzmi obsahuje kvalitnú pánsku kozmetiku od renomovaného anglického výrobcu. Súčasťou darčekovej súpravy je 100 ml krému na holenie, 100 ml balzamu po holení, štetka na holenie Doubloon a holiaci strojček Scimitar na klasické žiletky.

Kľúčové vlastnosti darčekovej súpravy BLUEBEARDS REVENGE Scimitar

  • Praktický set pre moderného muža
  • Kvalitné produkty anglického výrobcu kozmetiky
  • Krém na holenie 100 ml
  • Balzam po holení 100 ml
  • Štetka na holenie Doubloon
  • Kovový holiaci strojček Scimitar
  • Ideálna ako darček

Obsah balenia:

Krém na holenie BLUEBEARDS REVENGE Shaving Cream 100 ml je bez parabénov a obsahuje špeciálnu zložku Decelerine, ktorá spomaľuje rast fúzov a navyše má protizápalový účinok.
Zloženie: Aqua, stearic acid, myristic acid, potassium hydroxide, coconut acid, glycerin, parfum, phenoxyethanol, ethylhexylglycerin, triethanolamine, sodium hydroxide, aloe barbadensis leaf juice (aloe vera), allantoin, lauryl isoquinolinium bromide, pseudoalteromonas ferment extract, polyquaternium-37, disodium edta, isopropyl alcohol, caprylyl glycol, glucose, sodium sorbate, sodium benzoate, benzyl benzoate, coumarin, hydroxyisohexyl 3-cyclohexene carboxaldehyde, limonene, linalool.

BLUEBEARDS REVENGE balzam po holení 100 ml obsahuje Aloe Vera, ktoré upokojuje pokožku a tiež špeciálnu zložku Decelerine znižujúcu frekvenciu holenia. Zloženie: Hamamelis virginiana water (witch hazel), aqua, aloe barbadensis leaf juice (aloe vera), carbomer, propylene glycol, peg-40 hydrogenated castor oil, parfum, Phenoxyethanol, glycerín, trietanolamín, alantoín, lauryl isoquinolinium bromide, pseudoalteromonas ferment extract , polyquaternium-37, disodium EDTA, izopropyl alcohol, caprylyl glycol, glucose, sodium Sorbate, sodium benzoate, limonene, hydroxyisohexyl 3-cyclohexene carboxaldehyde, benzyl benzoate, coumarin, linalool.

Štetka na holenie BLUEBEARDS REVENGE Doubloon Bristle Brush je vyrobená z diviačích štetín poskytujúcich príjemnú masáž pri holení.

Holiaci strojček Scimitar v elegantnom kovovom prevedení na klasické žiletky je vhodný pre každodenné holenie.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BLUEBEARDS REVENGE Scimitar Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BLUEBEARDS REVENGE Scimitar.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií