Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

BO.HO Bronzer Terre d´Opale 9 g

Zobraziť katalóg
BO.HO Bronzer Terre d´Opale 9 g
5 1 hodnotení
Púder – je z 99% z čisto prírodných zdrojov, takže je vhodný aj pre všetky s citlivou pokožkou
Kód:  KSDE1066 Produktové číslo:  3760220171238
BO.HO Bronzer Terre d´Opale 9 g Predaj skončil

BO.HO Bronzer Terre d´Opale 9 g

Bronzový púder BO.HO Bronzer Terre d'Opale je skvelým pomocníkom pre všetky ženy, ktoré sa starajú o svoj vzhľad a rady sa líčia. Bronzer pleť rozjasňuje, zjednocuje jej farebný tón a dodáva jej nádherný a svieži vzhľad. Zanechává ju hodvábne hebkú a žiarivú. Jemná textúra púdru dokonale priľne k pleti a poskytne jej ochranu. Neupcháva póry a pokožku nevysušuje. Veľkou prednosťou prípravku je, že je vyrobený z 99% z čisto prírodných zdrojov, takže ho môžete použiť aj na citlivú pleť.

Aktívne látky:

  • Marhuľový olej a vosk
  • Kukuričný škrob
  • Skvalan
  • Estery sacharózy

Účinky:
Výsledkom aplikácie púdru je zamatovo hebká a jemná pleť, dokonale upravená a zjednotená, kompaktná a žiarivá, pôsobiaci zdravým a mladistvým dojmom.

Použitie:
Aplikujte púder na tvár, paže, hrudník a ramená pomocou špongie, štetca či labutienky, a to podľa potreby kedykoľvek počas dňa.

Typ pleti:
Vhodné pre všetky typy pleti vrátane citlivej.

Obsah:
9 g

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BO.HO Bronzer Terre d´Opale 9 g Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BO.HO Bronzer Terre d´Opale 9 g.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií