Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

BO.HO Korektor Beige diaphane 3,5 g

Zobraziť katalóg
BO.HO Korektor Beige diaphane 3,5 g
5 1 hodnotení
Korektor – účinne kryje všetky drobné nedostatky pleti
Kód:  KSDE1080 Produktové číslo:  3760220171016 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BO.HO Korektor Beige diaphane 3,5 g Predaj skončil

BO.HO Korektor Beige diaphane 3,5 g

Tyčinkový korektor Beige Diaphane francúzskej bio-kozmetickej značky BO.HO je skvelým pomocníkom na účinné a dlhodobé krytie všetkých drobných nedokonalostí pleti, akými sú napríklad pigmentové škvrnky, pupienky či kruhy pod očami. Skrášľuje tvár, zjednocuje farebný tón pokožky a navracia jej mladistvý a svieži vzhľad. Jeho jemná konzistencia sa veľmi ľahko rozotiera, výborne sa vstrebáva a účinkuje po dlhý čas. Prípravok je vyrobený zo 100 % z prírodných ingrediencií, jeho zloženie je obohatené o vzácne vosky, ktoré pleť chránia. Balenie je praktické a vďaka tomu je aj aplikácia korektoru veľmi jednoduchá a rýchla. Stane sa nepostrádateľnou súčasťou vašej kozmetickej taštičky na dokonalú úpravu nedostatkov na tvári.

Odtieň:
01 Beige diaphane

Aktívne látky:

  • Olivový olej
  • Včelí vosk
  • Babassový vosk

Účinky:
Po použití korektoru získa vaša pleť kompaktný a svieži vzhľad bez začervenaných miest, škvŕn a ďalších drobných nedokonalostí. Pleť bude farebne zjednotená a dokonale nalíčená a upravená.

Použitie:
Korektor aplikujte ešte pred použitím make-upu alebo pleťového krému. Naneste ho jemne na tie partie, ktoré vyžadujú zakrytie, a jemne rozotrite pomocou prstov alebo kozmetickej hubky. V prípade potreby postup zopakujte. Potom dokončite líčenie obvyklým spôsobom. Pri nanesení príliš silnej vrstvy môže dôjsť k neprirodzenému farebnému odtieňu.

Obsah:
3,5 g

Zloženie:
Oleyl oleate, olive oil decyl esters, squalene, copernicia cerifera (carnauba) wax*, cera alba (beeswax)*, helianthus annuus (sunflower) seed oil*, orbignya oleifera (babassu) seed oil*, silica, zea mays (corn) starch*, CI 77891 (titanium dioxide), CI 77492 (iron oxides), CI 77491 (iron oxides), citrus grandis (grapefruit) peel oil*

*Suroviny sú z ekologického poľnohospodárstva

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BO.HO Korektor Beige diaphane 3,5 g Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BO.HO Korektor Beige diaphane 3,5 g.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií