AlzaBoxy Q1 Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

BO.HO Lícenka Bois de rose 4,5 g

Zobraziť katalóg
BO.HO Lícenka Bois de rose 4,5 g
5 1 hodnotení
Lícenka – okrem iných účinných látok je obsiahnutý aj skvalén získaný z olív, vosk a olej z marhúľ. Tieto vzácne zložky sú bohaté na celý rad vitamínov a omega mastných kyselín, ktoré pleť hydratujú, vyživujú a zanechávajú ju krásne rozjasnenú a mladistvú
Kód:  KSDE1068 Produktové číslo:  3760220171153
BO.HO Lícenka Bois de rose 4,5 g Predaj skončil

BO.HO Lícenka Bois de rose 4,5 g

Lícenka BO.HO Bois de rose je veľmi kvalitný kozmetický prípravok určený na skrášlenie žien. Rozjasňuje pleť, kryje jej nedokonalosti a dodáva jej mladistvý vzhľad. Zjednocuje tón pokožky a zanecháva ju žiarivú a jemnú. Vďaka ľahkej konzistencii sa vám bude ľahko nanášať. Dokonale priľne k pleti a vytvorí prirodzený film po celý deň. Prípravok je vyrobený na 99 % z prírodných zdrojov. Jeho zloženie je obohatené o skvalén získaný z olív, vosk a olej z marhúľ, ktoré obsahujú celý rad vitamínov a omega mastných kyselín. Tieto vzácne zložky poskytujú pleti potrebnú hydratáciu a výživu. Lícenka sa stane nepostrádateľnou súčasťou vašej kabelky, kedykoľvek budete chcieť počas dňa upraviť váš krásny vzhľad. 

Odtieň:
01 Bois de rose 

Aktívne látky:

  • Olej a vosk z marhúľ
  • Kukuričný škrob
  • Skvalén

Účinky:
Po nanesení lícenky bude vaša pleť nádherne rozjasnená a zjednotená bez viditeľných nedostatkov. Pleť bude pôsobiť zdravým a mladistvým dojmom, ostane dokonale vyživená a hydratovaná.  

Použitie:
Lícenku aplikujte pomocou kozmetického štetca alebo hubky na záver líčenia na požadované partie tváre.

Obsah:
4,5 g

Zloženie:
mica, zea mays (corn) starch, zinc stearate, CI 77891 (titanium dioxide), CI 77491 (iron oxides), CI 77492 (iron oxides), CI 77499 (iron oxides), CI 77742 (manganese violet), sodium riboflavín phosphate , alumina, mica, squalane, prunus armeniaca (marhuľa) kernel oil, benzyl alcohol, dehydroacetic acid

 

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia
Bio , Vegan Hotovo!
Typ pleti
Všetky typy Hotovo!
Výdrž
24 hodín Hotovo!
Vlastnosti
Dlhotrvajúci Hotovo!
Účinok
Vyhladzujúci, Rozjasňujúci Hotovo!

Špecifikácia

Špecifikácia
Bio , Vegan Hotovo!
Typ pleti
Všetky typy Hotovo!
Výdrž
24 hodín Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Dlhotrvajúci Hotovo!
Účinok
Vyhladzujúci, Rozjasňujúci Hotovo!

Odtieň

Odtieň
Ružový Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BO.HO Lícenka Bois de rose 4,5 g Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BO.HO Tvářenka Bois de rose 4,5 g.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií