Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

BO.HO Make up Beige Rose 30 ml

Zobraziť katalóg
BO.HO Make up Beige Rose 30 ml
Make-up úžasne kryje všetky nedokonalosti pleti, zjednocuje jej odtieň a zároveň ju neuveriteľne vyhladzuje
Kód:  KSDE1084 Produktové číslo:  3760220171498 Stránky výrobcu

BO.HO Make up Beige Rose 30 ml

Make-up Beige Rose francúzskej prírodné kozmetické značky BO.HO poteší všetky ženy, ktoré dbajú a starajú o svoj vzhled a dávajú prednosť prípravkom na prírodnej báze. Make-up vo forme tekutého krému je vyrobený z 99% z prírodných surovín, je tak vhodný aj pre ženy s citlivou pleťou.Vďaka svojim výborným krycím vlastnostiam skryje všetky nedokonalosti a rozdielna zafarbenie pleti. Pleť vyhladzuje, zjednocuje jej odtieň a zanecháva ju hodvábne jemnú, hebkú a vláčnu. Jeho ľahká textúra sa veľmi ľahko nanáša a dobre na pokožke priľne. Neupcháva póry a nezdôrazňuje drobné vrásky a linky.

Aktívne látky:

  • extrakt zo šalvie muškátovej

účinky:
Výsledkom aplikácie prípravku je zamatovo hebká a hladká pleť, prirodzene rozjasnená a nalíčená. Dokonale upravená, tónované a kompaktné, pôsobiaci krásnym dojmom bez viditeľných nedostatkov pokožky.

použitie:
Naneste make-up na čelo, líca, nos a bradu a potom rozotrite smerom von od stredu tváre.

Typ pleti:
Prípravok je vhodný pre všetky typy pleti, vrátane pleti citlivej.

odtieň:
03 Beige Rose

objem:
30 ml

zloženie:
aqua (water), ci 77891 (titanium dioxide), salvia sclarea flower / leaf / stem water (salvia sclerea (clary) flower / leaf / stem water), glycerín, octyldodecanol, octyldodecyl Stearoyl Stearate, sucrose pamitate, cetearyl alcohol, glyceryl Stearate , silica, mica, potassium palmitoyl Hydrolyzed wheat proteín, ci 77492 (iron oxides), oleic / linoleovej / linolenic polyglycerides, benzyl alcohol, parfum (fragrance), microcrystalline cellulose, ci 77491 (iron oxides), cellulose gúm, ci 77499 (iron oxides), tocopherol, dehydroacetic acid, cellulose

Parametre a špecifikácia

Konzistencia
Tekutá Hotovo!

Konzistencia

Konzistencia
Tekutá Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BO.HO Make up Beige Rose 30 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BO.HO Make up Beige Rose 30 ml.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií