AD homeoffice Aplikace

BO.HO Očné tiene Glaise 2,5 g

Zobraziť katalóg
BO.HO Očné tiene Glaise 2,5 g
Očné tiene – sú obohatené o marhuľový a olivový olej a extrakty z kukurice, ktoré chránia a zjemňujú citlivú pleť očných viečok
Kód:  KSDE1057 Produktové číslo:  3760220170224 Stránky výrobcu
BO.HO Očné tiene Glaise 2,5 g Predaj skončil

BO.HO Očné tiene Glaise 2,5 g

Očné tiene BO.HO Glaise fialovej farby sú skvelým pomocníkom každej ženy, ktorá sa rada stará o svoj vzhľad. Vaše oči rozjasnia, dodajú im hĺbku a zdôraznia ich prirodzenú krásu. Bohaté zloženie obsahuje marhuľový a olivový olej a extrakty z kukurice, ktoré citlivú pleť viečok chránia a zjemňujú. Ultra jemná hodvábna textúra dokonale na pleť priľne a vydrží na očiach po celý deň. Veľkou prednosťou prípravku je, že je z 99 % vyrobený z prírodných látok. Očné tiene sú tak vhodné aj pre ženy, ktoré nosia kontaktné šošovky, alebo majú citlivé oči. Stanú sa nenahraditeľnou súčasťou vašej kabelky pre jednoduché, rýchle a pritom dokonalé nalíčenie vašich očí.

Odtieň:
203 Glaise – fialový

Aktívne látky:

  • Marhuľový olej
  • Extrakty z kukurice
  • Olivový olej

Účinky:
Tiene nádherne zvýraznia oči a podčiarknu váš zvodný vzhľad. Vďaka optimálnej konzistencii vynikajú svojím perfektným a dlhodobým krytím. Veľmi ľahko sa nanášajú a výborne k pleti priľnú. Očné viečka sú zjemnené a dokonale chránené.

Použitie:
Naneste očné tiene na suchú pleť viečok pomocou penového aplikátora alebo štetca. Môžete ich použiť aj ako očné linky. Pre získanie intenzívnejšej farby je vhodné aplikovať tiene vlhkým štetcom.

Typ pleti:
Prípravok je vhodný pre všetky typy pleti, aj pre citlivé oči a očné partie.

Obsah:
2,5 g


Zloženie:
mica, CI 77891 (Titanium dioxide), zea mays (corn) starch, squalane, CI 77742 (manganese violet), zinc stearate, CI 77499 (iron oxides), CI 77492 (iron oxides), CI 77491 (iron oxides), benzyl alcohol, dehydroacetic acid, prunus armeniaca (apricot) kernel oil, sodium riboglavin phospate, alumina

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BO.HO Očné tiene Glaise 2,5 g Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BO.HO Oční stíny Glaise 2,5 g.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií