Protiplnění

BO.HO Očné tiene Ardoise 2,5 g

Zobraziť katalóg
BO.HO Očné tiene Ardoise 2,5 g
Očné tiene – sú obohatené o marhuľový a olivový olej a extrakty z kukurice, ktoré chránia a zjemňujú citlivú pleť očných viečok
Kód:  KSDE1187 Produktové číslo:  3760220170408 Stránky výrobcu
BO.HO Očné tiene Ardoise 2,5 g Predaj skončil

BO.HO Očné tiene Ardoise 2,5 g

Máte citlivé oči a zle znášate očné tiene? Túžite po tieňoch, ktoré vydržia na vašich očiach po celý deň? Vyskúšajte očné tiene BO.HO Ardoise. Tiene sú vyrobené na 99 % z prírodných látok a preto sú vhodné pre všetkých, ktorí majú citlivé oči, očné partie alebo pre nositeľky kontaktných šošoviek. 
Očné tiene od francúzskej značky BO.HO perfektne zdôraznia prirodzenú krásu vašich očí. Vďaka starostlivo vybranému veľmi jemnému zloženiu majú hodvábnu textúru, chránia a zjemňujú očné viečka a vydržia na vašich očiach po celý deň. Veľmi ľahko sa nanášajú a dobre priľnú k pleti. Tiene sú obohatené o marhuľový aj olivový olej a extrakty z kukurice.

Kľúčové vlastnosti Očných tieňov BO.HO Ardoise

  • Očné tiene sú vyrobené z prírodných látok a preto sú vhodné pre citlivé oči
  • Majú hodvábnou textúru, chránia a zjemňujú očné viečka
  • Veľmi ľahko sa nanášajú a vydržía na vašich očiach po celý deň
  • Tiene majú optimálnu konzistenciu a veľmi dobre priľnú k pleti

Účinok:
Očné tiene sú vyrobené na 99 % z prírodných látok a sú vhodné aj pre citlivé oči a nositeľky kontaktných šošoviek. Možno ich kúpiť v mnohých farebných variantoch, ktoré sa dajú navzájom kombinovať. Tiene sa veľmi jednoducho nanášajú a dobre priľnú k pleti. Zároveň oči rozjasnia a dodajú im hĺbku. Majú dlhodobé krytie a očné viečka chránia a zjemňujú.

Použitie:
Očné tiene BO.HO naneste na suchú pleť buď penovým aplikátorom alebo štetcom. Tiene môžete použiť aj ako očné linky a pre intenzívnejšiu farbu ich nanášať vlhkým štetcom.

Zloženie:
mica, CI 77499 (iron oxides), zea mays starch (zea mays (corn) starch)*, CI 77891 (titanium dioxide), squalane, zinc stearate, benzyl alcohol, silica, prunus armeniaca kernel oil (prunus armeniaca (apricot) kernel oil)*, dehydroacetic acid, sodium riboflavin phosphate, aluminia*. * Suroviny sú z ekologického poľnohospodárstva 

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BO.HO Očné tiene Ardoise 2,5 g Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BO.HO Oční stíny Ardoise 2,5 g.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií