AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

BO.HO Púder Beige doré 4,5 g

Zobraziť katalóg
BO.HO Púder Beige doré 4,5 g
5 1 hodnotení
Púder – má krásne jemnú textúru, ktorá zjednotí pleť a docielite s ním bezchybný vzhľad aj bez make-upu. Jedinečná báza púdru sa dokonale vstrebáva a zanecháva prirodzený a zamatový výsledok
Kód:  KSDE1065 Produktové číslo:  3760220171214
BO.HO Púder Beige doré 4,5 g Predaj skončil

BO.HO Púder Beige doré 4,5 g

Kompaktný púder Beige doré francúzskej biokozmetickej značky BO.HO je skvelým pomocníkom pre všetky ženy, ktoré sa rady líčia a starajú o svoj vzhľad. Púder tmavšej farby zjednocuje farebný tón pokožky, dodáva jej matný efekt a zanecháva ju zamatovo hebkú a jemnú na dotyk. Podčiarkne jej prirodzenú krásu. Vaša pleť bude pôsobiť sviežim a bezchybným dojmom aj bez použitia make-upu. Ľahká textúra sa jednoducho nanáša a výborne vstrebáva. Nevysušuje a neupcháva póry. Prípravok je vyrobený z 99 % prírodných zdrojov, jeho zloženie je obohatené o extrakty marhúľ, ktoré chránia pokožku pred nepriaznivým vplyvom voľných radikálov.

Odtieň:
03 Beige doré

Aktívne látky:

  • Výťažky z kukurice
  • Marhuľové extrakty

Účinky:
Po použití púdru získa vaša pleť kompaktný a prirodzene matný vzhľad. Bude farebne zjednotená a dokonale nalíčená a upravená.

Použitie:
Aplikujte púder podľa potreby počas dňa na čistú pleť alebo na make-up pomocou štetca, hubky alebo labutienky.

Obsah:
4,5 g

Zloženie:
Mica, CI 77891 (titanium dioxide), zea mays (corn) starch, zinc stearate, CI 77492 (iron oxides), squalane, benzyl alcohol, dehydroacetic acid, CI 77491 (iron oxides), CI 77499 (iron oxides ), prunus armeniaca (apricot) kernel oil

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BO.HO Púder Beige doré 4,5 g Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BO.HO Pudr Beige doré 4,5 g.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií