AlzaBoxy Q1 Protiplnění

BO.HO Maskara pre objem čierna 6 ml

Zobraziť katalóg
BO.HO Maskara pre objem čierna 6 ml
Maskara – ľahko a rýchlo sa nanáša, nezlepuje riasy a nedráždi oči, 100% prírodná
Kód:  KSDE1052 Produktové číslo:  3760220171368
BO.HO Maskara pre objem čierna 6 ml Predaj skončil

BO.HO Maskara pre objem čierna 6 ml

Zhusťujúca maskara pre objem rias čiernej farby francúzskej biokozmetickej značky BO.HO riasy nádherne predĺži, zvýrazní a dodá im objemný vzhľad. Zintenzívni pohľad vašich očí a zanechá ich uhrančivé a zvodné. Ľahko a rýchlo riasy nalíči, perfektne ich oddelí a pritom ich nezlepí. Jej formula je označená ako Cosmebio a zloženie z 99% z prírodných látok je obohatené vzácnymi voskami, ktoré riasy chránia a poskytujú im žiadúci objem a prirodzenú silu. Jemná krémová textúra oči nedráždi, a je tak vhodná aj pre citlivé oči a nositeľky kontaktných šošoviek. Zvýraznite farbu svojich očí a dodajte im podmanivosť pomocou čiernej maskary pre objem rias BO.HO.

Aktívne látky:

  • Japonský vosk
  • Karnaubský vosk
  • Extrakty modrého ľanu

Účinky:
Výsledkom aplikácie maskary sú husté a dlhé riasy s bohatým objemom, dokonale oddelené bez nežiadúceho zlepenia. Vaše oči získajú podmanivý, zvodný a hlboký pohľad.

Použitie:
Maskaru nanášajte dlhými jemnými ťahmi na riasy od ich korienkov ku končekom. Potom nechajte zaschnúť. Pre výraznejšie líčenie môžete postup zopakovať.

Objem:
6 ml

Zloženie:
aqua (water), copernicia cerifera cera (carnauba wax), glyceryl stearate se, glyceryl behenate, isopropyl myristate, rhus verniciflua peel cera (xax), oleic/linoleic/linolenic plyglycerides, propanediol, candelilla/jojoba/rice bran polyglyceryl-3-esters, glyceryl stearate, microcrystalline cellulose, glycerin, glyceryl caprylate, cetearyl alcohol, sodium stearoyl lactylate, ethyllauroyl arginate hci, cellulose gum, sodium hydroxide, hydrolyzed linseed extract, sodium benzoate, CI 77499 (iron oxides)

Parametre a špecifikácia

Typ
Klasická Hotovo!
Efekt
Predĺženie, Objem Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Typ

Typ
Klasická Hotovo!

Efekt

Efekt
Predĺženie, Objem Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BO.HO Maskara pre objem čierna 6 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BO.HO Řasenka na objem černá 6 ml.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií