Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

BOURJOIS 3D Effet Gloss 20 Rose Symphonic 5,7 ml

Zobraziť katalóg
BOURJOIS 3D Effet Gloss 20 Rose Symphonic 5,7 ml
5 1 hodnotení
Lesk na pery dodáva perám očarujúci trblietavý lesk a krásne ich prežiari
Kód:  KSDE0052-j Produktové číslo:  3052503412009 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BOURJOIS 3D Effet Gloss 20 Rose Symphonic 5,7 ml Predaj skončil

BOURJOIS 3D Effet Gloss 20 Rose Symphonic 5,7 ml

Dlhotrvajúci hydratujúci lesk z kolekcie 3D effect! Výrobca kozmetiky Bourjois k 10. výročiu uviedol na trh kolekciu leskov s 3D efektom pre ešte zmyselnejšie pery v novom elegantnom balení. Chemické zloženie lesku je 100 % hypoalergénne a obsahuje 92 % hydratačných a výživných zložiek. Navyše je obohatený o mikro-kryštalický vosk pre hlboký, objemný a veľmi lesklý výsledok.

Kefkový aplikátor je špeciálne navrhnutý na jednoduchšie a presnejšie použitie. Teraz môžete rozmaznávať a hydratovať svoje pery počas 8 hodín s dosiahnutím super lesklého push-up efektu, ktorý vaše pery ešte viac zvýrazní. Buďte zmyselnejšie a sebavedomejšie s leskom z kolekcie 3D Gloss, ktorý vaše pery pozdvihne a na prvý pohľad maximálne zvýrazní.

Tip: 
Na dosiahnutie maximálneho výsledku použite kontúrovaciu ceruzku, ktorá by mala byť vždy o odtieň vyššia než používaný odtieň lesku.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BOURJOIS 3D Effet Gloss 20 Rose Symphonic 5,7 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOURJOIS 3D Effet Gloss 20 Rose Symphonic 5,7 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BOURJOIS 3D Effet Gloss 20 Rose Symphonic 5,7 ml.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií