AlzaPlus+ drogerie Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Britax Prebaľovacia taška - šedá

Zobraziť katalóg
Britax Prebaľovacia taška - šedá
Taška na kočík Utierateľné s prebaľovacou podložkou, termoobalom a množstvom úložného priestoru vnútri aj vo vonkajších vreckách
Kód:  BABY0359 Produktové číslo:  4000984141429

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Britax Prebaľovacia taška - šedá Predaj skončil

Britax Prebaľovacia taška - šedá

Praktická prebaľovacia taška Britax ponúka všetko, čo mamičky a bábätka ocenia pri cestách mimo domova. Je priestranná a má prehledné vnútorné členenie. Nájdete v nej veľa oddelených priehradok a vreciek, do ktorých môžete uložiť všetky potrebné drobnosti. Kľúče a cennosti môžete nosiť vo vrecku uzatvárateľné na zips. Súčasťou je polstrovaná prebaľovacia podložka v samostatnom nylonovom obale. Fľaša s čajom udržíte v teple pomocou priloženého termoobale. Taška je Utierateľné, má nastaviteľný ramenný popruh, ktorého súčasťou sú pripojovacie svorky. Vnútorná podšívka je umývateľná. Vďaka jej neutrálnemu dizajnu ju môžete používať aj ako bežnú tašku.

kľúčové vlastnosti

  • Praktická prebaľovacia taška
  • prebaľovacia podložka
  • Termoobal na fľašu
  • Veľa úložného priestoru
  • Utierateľné
  • Nastaviteľný ramenný popruh

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Britax Prebaľovacia taška - šedá Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Britax Přebalovací taška - šedá.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií