Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaPlus+ drogerie Protiplnění

Britax Römer Kidfix SL SICT 2018, Blue Marble

Zobraziť katalóg
Britax Römer Kidfix SL SICT 2018, Blue Marble
5 4 hodnotení
Autosedačka pre deti s hmotnosťou 15-36 kg, bezpečnostná skupina II a skupina III (podľa európskych noriem ECE), upevnenie sedačky zaisťuje systém ISOFIX a bezpečnostný pás, zabezpečenie dieťaťa zaisťuje 3-bodový pás, inštalácia v smere jazdy, nastaviteľná poloha opierok a snímateľný (prateľný) poťah, hmotnosť 6,7kg, farba čierna, sivá a modrá
Kód:  BABY6539 Produktové číslo:  4000984184280 Stránky výrobcu
Britax Römer Kidfix SL SICT 2018, Blue Marble Predaj skončil

Britax Römer Kidfix SL SICT 2018, Blue Marble

Táto autosedačka Römer KIDFIX SL SICT sa vám bude naozaj páčiť, nielen vďaka svojej krásne farbe Blue Marble z kolekcie 2018. Je to naozajstný šampión. V Českej republike a v Nemecku zvíťazila v bezpečnostných testoch nezávislých organizácií dTest a Stiftung Warentest. Víťazné vavríny získala vďaka jednoduchej inštalácii, pevnej konštrukcii a prevereným bezpečnostným prvkom. Polohovateľné operadlo chrbta sa smerom nahor rozširuje, takže dieťa bude mať v sedačke po celú dobu používania stále dosť miesta. Mäkkú opierku hlavy je možné prispôsobiť výške dieťaťa, ponúka sa až 11 výškových pozícií, čo umožňuje viesť bezpečnostný pás vždy správne – vo výške ramien cez kľúčnu kosť.

Prednosti autosedačky Römer KIDFIX SL SICT 2018, farba Blue Marble

  • Určená pre deti s váhou od 15 do 36 kg (skupina II III, cca 4 – 12 rokov)
  • Kolekcia 2018
  • Ľahká a ľahko prenosná
  • S pevnou konštrukciou a mäkkou výstužou
  • Dva možné spôsoby inštalácie (pás alebo pás + ISOFIT)
  • Vylepšený spôsob pripútania k sedadlu Soft-Latch pásmi (SL)
  • Vybavená patentovanými bezpečnostnými prvkami
  • Odoberateľná vylepšená ochrana proti bočnému nárazu (SICT)
  • Polohovateľné operadlo chrbta
  • Bezpečná polohovateľná opierka hlavy
  • Zreteľne označené vodiče pásu
  • Odoberateľný poťah autosedačky
  • Schválená podľa normy EU – ECE R 44/04

Bezpečnostný systém autosedačiek Römer KIDFIX SL SICT 2018

Na pripútanie autosedačky a dieťaťa vám postačí iba klasický trojbodový bezpečnostný pás. Ak to však vaše auto umožňuje, je optimálna pás použiť v spojení so systémom ISOFIT. Pri tomto spôsobe montáže máte istotu, že sedačka bude vždy nainštalovaná správne a vášmu dieťaťu tak naozaj poskytne účinnú ochranu. Vďaka systému ISOFIT sa detská autosedačka pomocou konektorov jednoducho a rýchlo pevne spojí s konštrukciou automobilu. Nemení preto nijako svoju polohu a ani sa počas jazdy nenakláňa do zákruty. Pevné pripútanie autosedačky k sedadlu auta je bezpečnejšie aj pri jazde bez dieťaťa. Systém ISOFIT je najnovšie vylepšený o SL prvok. Skratka skrýva anglické spojenie Soft-Latch a v praxi znamená, že západky umiestnené v spodnej časti sedačky sú najnovšie opatrené vyťahovacími pásmi. Ich pevné zapojenie do úchytov ISOFIX je tak ešte jednoduchšie, ako predtým.

Ďalšie prednosti autosedačky Römer KIDFIX

Úlohou technológie SICT je zvýšiť ochranu dieťaťa proti bočným nárazom. Účinne rozptyľuje silu bočného nárazu do celej autosedačky, odvádza ju tak od dieťaťa. Autosedačka je tiež vybavená červeno zvýraznenými vodičmi pásov, takže vám sama napovedá, kadiaľ pás správne viesť. Polohovateľná opierka hlavy umožňuje aj to, aby pás viedol vždy vo výške ramien dieťaťa. Nehrozí tak, že by pás dieťa škrtil, alebo by z pod neho pri náraze vykĺzlo. Opierka hlavy je nielen ergonomicky riešená, ale aj veľmi mäkká, rovnako ako operadlo chrbta. Vďaka tomuto pohodliu nebude dieťa unavené ani po dlhšej ceste. Určite oceníte aj veľmi praktickú možnosť poťah sedačky zložiť a vyprať.

Skupina:
II/III (15 – 36 kg, cca 4 – 12 rokov)

Spôsob pripútania autosedačky:
ISOFIX, 3-bodový bezpečnostný pás

Umiestnenie autosedačky vo vozidle:
V smere jazdy

Minimálna a maximálna výška:
67 a 85 cm

Šírka detskej sedačky:
51 cm

Hĺbka sedačky:
38 cm

Hmotnosť autosedačky:
6,7 kg

Farba autosedačky:
Blue Marble (kolekcia 2018)

 

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť
6,7 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna, Modrá, Sivá Hotovo!

Hmotnosť dieťaťa

Hmotnosť dieťaťa
15-36 kg Hotovo!

Vlastnosti

Upevnenie sedačky
Bezpečnostný pás Hotovo!
Zabezpečenie dieťaťa
3-bodový pás Hotovo!
Vlastnosti
Snímateľný poťah Hotovo!
Možnosť nastavenia
Polohy opierok rúk Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Britax Römer Kidfix SL SICT 2018, Blue Marble Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Britax Römer Kidfix SL SICT - Blue Marble, 2018.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií