AlzaPlus+ děti P&G MS v hokeji_CZ

Britax Römer Evolva 123 SL SICT – Fire Red, 2019

Zobraziť katalóg
Britax Römer Evolva 123 SL SICT – Fire Red, 2019
5 4 hodnotení
Autosedačka pre deti s hmotnosťou 9-36 kg, bezpečnostná skupina I a skupina III (podľa európskych noriem ECE), upevnenie sedačky zaisťuje bezpečnostný pás a systém ISOFIX (základňa je súčasťou balenia), zabezpečenie dieťaťa zaisťuje 3-bodový pás, inštalácia v smere jazdy, držiak na nápoje, nakláňanie sedačky do ľahu, ochrana proti bočnému nárazu, nastaviteľná poloha opierok, nastaviteľný bezpečnostný pás a snímateľný (prateľný) poťah, hmotnosť 8,6kg, farba červená
Kód:  BABY7909 Produktové číslo:  4000984197167
Britax Römer Evolva 123 SL SICT – Fire Red, 2019 Predaj skončil

Britax Römer Evolva 123 SL SICT – Fire Red, 2019

Autosedačky Britax Römer sú dlhodobo považované za jedny z najkvalitnejších na trhu – ich spoľahlivosť je pravidelne skvele hodnotená v rôznych spotrebiteľských testoch. Ak teda hľadáte kvalitnú autosedačku s pokročilými bezpečnostnými prvkami a prvotriednym vzhľadom pre vaše dieťa od 9 do 36 kg (respektíve 9 mesiacov až 12 rokov), sedačka Evolva 123 SL SICT vo vyhotovení Fire Red je určite tá pravá. Bola totiž navrhnutá tak, aby rástla spoločne s vaším dieťaťom a poskytla mu bezpečie a komfort na cestách.

Kľúčové vlastnosti autosedačky Britax Römer Evolva 123 SL SICT, farba Fire Red, 2019

  • Detská autosedačka britskej značky Britax Römer
  • Pre deti 9 – 36 kg (alebo 9 mesiacov – 12 rokov)
  • Inštalácia v smere jazdy
  • Systém CLICK & SAFE
  • Autosedačka Evolva 123 SL SICT Fire Red, 2019 rastie s vaším dieťaťom
  • 5-bodový bezpečnostný pás
  • Vystužené opierky a pásy
  • Technológia SICT – ochrana proti bočnému nárazu
  • Pripevnenie autosedačky do vozidla ISOFIXOM a 3-bodovým bezpečnostným pásom
  • Vhodná aj do vozidiel bez ISOFIXU
  • Nastavenie polohy autosedačky Britax Römer
  • Ľahko nastaviteľná hlavová opierka a popruhy
  • Integrované držiaky na nápoje
  • Snímateľný poťah
  • Jednoduchá inštalácia
  • Nízka hmotnosť autosedačky

Pri autosedačke Britax Römer Evolva 123 SL SICT – Fire Red, 2019 je bezpečnosť na prvom mieste

5-bodový bezpečnostný pás na autosedačke Britax Römer Evolva 123 SL SICT – Fire Red, 2019 zaistí úplnú ochranu a stabilitu dieťaťa. V prípade autonehody rozloží silu nárazu na 5 bodov – 2 sú na ramenách, 2 na bedrách a 1 na spone medzi nohami. Hneď ako vaše dieťa dosiahne hmotnosť viac ako 18 kg, prejdete jednoducho na pripútavanie pomocou 3-bodového bezpečnostného pásu vozidla. Vďaka jedinečnému systému CLICK & SAFE sa vždy ihneď dozviete, či je vaše dieťa správne pripútané – začujete cvaknutie. Unikátna vankúšová technológia SICT poskytuje špičkovú ochranu pri bočnom náraze – bočnice sa deformujú a pohltia silu nárazu. Vystuženie opierok zaistí ochranu dieťaťa od hlavy až k bedrám, najmä v prípade bočného nárazu.

Komfort a jednoduchá inštalácia autosedačky

Pohodlie dieťaťa je veľmi dôležité, a preto značka Britax Römer kladie veľký dôraz na komfort. Nielen malým, ale aj starším deťom môžete ľahko nastaviť pohodlnú polohu autosedačky – napríklad na spanie. Vďaka praktickým držiakom na nápoje sa dieťa môže kedykoľvek samo napiť a nerušiť tak vodiča, ak cestuje s dieťaťom sám. Poťah sedačky Fire Red sa dá navyše zložiť, takže aj keď sa poleje alebo inak znečistí, jednoducho ho zložíte a vyperiete. Autosedačka Evolva 123 SL SICT je ľahká a kompatibilná s väčšinou vozidiel – inštalácia pomocou ISOFIXU a 3-bodového bezpečnostného pásu, alebo len pásom, ak vozidlo nie je ISOFIXOM vybavené.

Rozmery:
61 – 86 × 51 × 48 cm

Hmotnosť:
8,6 kg

Pre deti:
9 – 36 kg (alebo 9 mesiacov – 12 rokov)

Farba poťahu:
Fire Red


Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť
8,6 kg Hotovo!

Farba

Farba
Červená Hotovo!

Hmotnosť dieťaťa

Hmotnosť dieťaťa
9-36 kg Hotovo!

Vlastnosti

Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Britax Römer Evolva 123 SL SICT – Fire Red, 2019 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Britax Römer Evolva 123 SL SICT - Fire Red, 2019. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Britax Römer Evolva 123 SL SICT - Fire Red, 2019 piros színű.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií