PET PET

CARUN Mouthwash 150 ml

Zobraziť katalóg
CARUN Mouthwash 150 ml
5 2 hodnotení
Ústna voda bez fluoridu a proti zápalu ďasien - 84 €/1 l
Kód:  KSKK0009 Produktové číslo:  8594010221040

CARUN Mouthwash 150 ml

Starajte sa o svoju ústnu dutinu s konopnú ústnou vodou Carun obohatenou o výťažky z bylín. Látky, ktoré obsahuje, pôsobia antibakteriálne, protizápalovo, analgeticky a k tomu majú navyše upokojujúce účinky. Skvele sa tak hodia, ak máte napríklad akútnu bolesť zuba, rôzne zápaly alebo paradentózu. Voda je chuťovo jemná a neobsahuje mentol.

Kľúčové vlastnosti

  • Zlepšite starostlivosť o svoju ústnu dutinu s konopnou ústnou vodou obohatenou o bylinné extrakty
  • Voda má protizápalové, antibakteriálne, dezinfekčné a silné upokojujúce účinky
  • Obsahuje výťažky z celých rastlín Cannabis Sativa
  • Kombinácia prírodných látok pomôže pri akútnej bolesti zuba, zápaloch v dutine ústnej, krvácaniu ďasien či parodontóze
  • Ústna voda je chuťovo jemná a neobsahuje mentol, je tak vhodná aj pre deti
  • Prípravok nebol testovaný na zvieratách
  • Neobsahuje fluór
  • Objem: 150 ml

Obsahuje výťažky z bylín

S touto ústnou vodou môžete na bolesti v dutine ústnej zabudnúť. Okrem extraktu z celých rastlín Cannabis Sativa, ktorý pôsobí protizápalovo, analgeticky a antibakteriálne, obsahuje aj repík lekársky, ktorý hojí a upokojuje podráždenú sliznicu, prasličku roľnú s protikrvacajúcimi účinkami, klinček pôsobiaci ako miestne anestetikum a sladkej stévii, ktorá má blahodarné účinky a zabraňuje kazivosti zubov. Ďalej ústnu vodu dopĺňajú bylinky ako šalvia, škorica alebo mäta.

Skvelá pomoc pri bolesti, zápalu či krvácaniu

Konopnú ústnu vodu je vhodné riediť v pomere 2,5 ml na 10 – 15 ml vody a dutinu ústnu dôkladne preplachovať po dobu  1 – 3 minúty najlepšie dvakrát denne. Ak sa vyskytne akútna bolesť či problém, potom naneste neriedenú konopnú vodu priamo na postihnutú oblasť a nechajte pôsobiť. 30 minút po aplikácii je doporučené nejesť. Ústnu vodu neprehĺtajte.

Táto ústna voda sa skvele hodí pri akútnej bolesti zubov a ďasien, zápalu ďasien a parodontóze, krvácaní ďasien, aftách, tvorbe zubného plaku či ako prevencia. Ďalej tiež ak chcete znížiť kazivosť zubov, znížiť tvorbu zubného kameňa alebo ak ste po operácii či zákroku v ústnej dutiny.

Zloženie

Aqua, Salvia Officinalis Extract, Alcohol, Agrimonia Eupatoria Extract, Mentha Piperita Extract, Eugenia Caryophyllus Bud Extract, Equisetum Arvense Extract, Cinnamomum Zeylanicum Bark Extract, Stevia Rebaudiana Extract, Cannabis Sativa Extract, Alcohol Denat., Sodium Methylparaben, Citrid Acid, Sodium Hydroxide

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia
Prírodné Hotovo!
Objem
150 ml Hotovo!
Špecifikácia
Prírodné Hotovo!
Vlastnosti
Bez fluoridu, Proti zápalu ďasien Hotovo!

Špecifikácia

Špecifikácia
Prírodné Hotovo!

Objem

Objem
150 ml Hotovo!

Špecifikácia

Špecifikácia
Prírodné Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Bez fluoridu, Proti zápalu ďasien Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre CARUN Mouthwash 150 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CARUN Mouthwash 150 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CARUN szájvíz 150 ml.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií