Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál MPLA310401 - SK

CASTELBEL Black Edition Pánska darčeková súprava

Zobraziť katalóg
CASTELBEL Black Edition Pánska darčeková súprava
5 1 hodnotení
Darčeková sada kozmetiky – obsahuje: sprchový gél 100ml + toaletnú vodu EDT 10ml + telové mlieko 100ml + mydlo 40g + uteráčik 30×32cm + uzatvárateľný priehľadný obal
Kód:  KSDS1019 Produktové číslo:  190577217229 Stránky výrobcu
CASTELBEL Black Edition Pánska darčeková súprava Predaj skončil

CASTELBEL Black Edition Pánska darčeková súprava

Darčeková súprava CASTELBEL Black Edition pre mužov obsahuje sprchový gél 100 ml, toaletnú vodu EDT 10 ml, telové mlieko 100 ml, mydlo 40 g, uteráčik 30 × 32 cm. Všetko je zabalené v praktickej priehľadnej cestovnej taštičke, vďaka ktorej si budete môcť vziať túto súpravu so sebou aj na cesty. Vyskúšajte naozaj kvalitnú starostlivosť pre vaše telo!

Sprchový gél Castelbel Black Edition 100 ml

Sprchový gél Castelbel Black Edition vás oslní svojou vôňou. Vďaka svojmu zloženiu pokožku skvelo vyživuje a dodá jej pocit sviežosti.

Použitie:

Naneste na vlhkú pokožku, votrite a dôkladne opláchnite.

Toaletná voda Castelbel Black Edition 10 ml

Vnútri toaletnej vody sa skrýva neodolateľná vôňa, s ktorou bude každý muž neodolateľný. Táto vôňa sa otvára citrusovými tónmi na drevitom podklade. Všetky vonné zložky dodávajú nezabudnuteľný dojem.

Zloženie:

Citrón, soľ, tabak, céder, pižmo, morské riasy, mach, ananás, jantár, mandarínka

Telové mlieko Castelbel Black Edition 100 ml

Telové mlieko Castelbel Black Edition dostane vaše zmysly. Nielen že sa v ňom skrýva tiež neodolateľná vôňa citrusov na drevitých tónoch, ale poskytne tiež vysoko kvalitnú starostlivosť pre vašu pokožku. Hydratuje ju a zanecháva príjemne jemnú.

Použitie:

Naneste na čistú pokožku a dôkladne rozotrite.

Mydlo Castelbel Black Edition 40 g

Mydlo Castelbel Black Edition v sebe skrýva úžasnú vôňu spoločne s dokonalou výživou pre vaše ruky. Nechajte sa rozmaznávať kompletnou luxusnou sériou Castelbel Black Edition.

Použitie:

Vezmite do dlaní, napeňte a dôkladne opláchnite. Zabráňte kontaktu s očami.

Uteráčik 30 × 32

Uteráčik Castelbel Black Edition je originálny doplnok pre mužov, ktorých uchvátila táto kolekcia. Je vyrobený z bavlny, takže poskytne šetrnú starostlivosť vašej pokožke. Je možné ho prať s tmavým oblečením.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre CASTELBEL Black Edition Pánska darčeková súprava Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CASTELBEL Black Edition Pánská dárková sada.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií