PET Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

CERESIT Stop Plesni All in One 500 ml

Zobraziť katalóg
CERESIT Stop Plesni All in One 500 ml
4,6 40 hodnotení
Odstraňovač plesní – spoľahlivo ničí plesne, huby a baktérie - 7,78 €/1 l
Kód:  CIS057 Produktové číslo:  9000101112269 Stránky výrobcu

CERESIT Stop Plesni All in One 500 ml

Všestranný pomocník v boji proti plesni nielen pre vašu domácnosť. Vďaka svojmu univerzálnemu použitiu účinne odstráni pleseň a dezinfikuje priestory vo vašej kúpeľni, kuchyni, v pivničných priestoroch, bazénoch a ďalších miestach, ktoré sú náchylné na vlhkosť a následnú tvorbu plesní. Ceresit je zdravotne vyhovujúci, a preto je jeho použitie bezpečné aj v horšie vetrateľných priestoroch. Prípravok je vybavený praktickým rozprašovačom, ktorý umožňuje pohodlnú a hygienickú aplikáciu prípravku na horšie dostupné miesta.

Výhody

  • Odstraňuje nečistoty, plesne, baktérie, machy a riasy
  • Dezinfikuje
  • Univerzálne použitie - vhodné na najrôznejšie povrchy
  • Šetrné voči väčšine maliarskych farieb
  • Praktický rozprašovač na okamžité použitie

Parametre a špecifikácia

XXL balení
Nie Hotovo!
Typ čističa
Sprej Hotovo!
Obsah chlóru
S chlórom Hotovo!
Objem
500 ml Hotovo!
Funkcie
Proti plesniam Hotovo!

XXL balenie

XXL balení
Nie Hotovo!

Typ

Typ čističa
Sprej Hotovo!

Obsah chlóru

Obsah chlóru
S chlórom Hotovo!

Objem

Objem
500 ml Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Proti plesniam Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Dezinfekčné, Univerzálne, Antibakteriálny Hotovo!
Obsah chlóru
S chlórom Hotovo!

Určenie

Určenie
Prípravky proti plesni Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Doobry deň ch em sa spýtať, ak sa mi spravila pleseň na drevených oknách, je možné použiť to aj na nej, bez toho a y mi to nejak poškodilo, vybielilo to drevo ?? Prípadne čo pouzit aby pleseň zliezla a okno ostalo ok. Dakujem

Já mám ale v koupelně modrou zeď. Proto mám obavu že po nastříkání tohoto přípravku na zeď zůstane tam pak flek. Myslíte že když přípravek na modrou zeď nastříkám, že po něm na zdi flek zůstane anebo ne?

Dobrý den, můžu tento produkt - CERESIT Stop Plísni All in One 500 ml - použít v koupelně na natřenou zeď, na které mám trochu plíseň, aniž by se na zdi udělal po použití výrobku flek? V popisu výrobku se píše, že je šetrný vůči většině malířských barev, proto mě zajímá, když ho na zeď nastříkám, jestli zůstane na barvě flek.

Dobrý den, u produktu píšete: Ceresit je zdravotně nezávadný, a proto je jeho použití bezpečné i v hůře větratelných prostorách. Proto jsem si ho objednala a když jsem si přečetla, co se píše na obalu, tak to neopovídá vašemu popisku. Na obalu je varování: Používejte pouze venku nebo v dobře větraných prostorách. Můžete mi prosím sdělit, proč uvádíte jiné informace než výrobce na obalu? Děkuji.

Diskusia a poradňa k CERESIT Stop Plesni All in One 500 ml
Príslušenstvo pre CERESIT Stop Plesni All in One 500 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CERESIT Stop Plísni All in One 500 ml.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií