Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AP+ nový vizuál PET

CHARCOAL Bamboo 105 g

Zobraziť katalóg
CHARCOAL Bamboo 105 g
5 4 hodnotení
Zubná pasta – s bieliacim účinkom, bez fluoridu, prírodná a BIO, ochrana ďasien, ochrana skloviny, ochrana pred zubným kazom, s aktívnym uhlím, univerzálna
Kód:  ZUB711 Produktové číslo:  36336411838

CHARCOAL Bamboo 105 g

Jedna tuba spájajúca ochranu ďasien a skloviny, prevenciu zubného kazu a bieliace účinky – to je zubná pasta CHARCOAL Bamboo. O dokonalosť vašich úst sa postará kvalitné prírodné BIO zloženie bez fluoridu. CHARCOAL Bamboo obsahuje aktívne uhlie, ktoré je ideálne na každodenné čistenie zubov. Vďaka tomu aj pomáha udržať ich vybielený odtieň. Zubná pasta CHARCOAL v kombinácii s vhodnou zubnou kefkou svojou prírodnou starostlivosťou zamedzí vzniku zubného kazu aj zápalu ďasien. O príjemný pocit vo vašich ústach sa postará jej mentolová príchuť.

Kľúčové vlastnosti zubnej pasty CHARCOAL Bamboo 105 g univerzálna

  • Zubná pasta CHARCOAL má prírodné BIO zloženie bez fluoridu
  • Chráni ďasná a sklovinu
  • Zamedzuje vzniku zubného kazu aj zápalu ďasien
  • CHARCOAL Bamboo pomáha zubom udržať ich vybielený odtieň
  • Obsahuje aktívne uhlie vhodné na každodenné čistenie zubov
  • Jej mentolová príchuť sa postará o príjemný pocit v ústach dospelých i detí od 12 rokov

Biele zuby vďaka uhliu v zubnej paste CHARCOAL Bamboo

Kľúčovou zložkou zubnej pasty CHARCOAL Bamboo je aktívne uhlie. Jeho hlavnou úlohou je dôkladné odstránenie zubného plaku a nečistôt. Svojimi vstrebávacími vlastnosťami na seba dokáže uhlie naviazať obrovské množstvo nečistôt. Už v malom množstve je tak zubná pasta vďaka tejto kľúčovej zložke silnou a účinnou dezinfekciou ústnej dutiny.

Zloženie:
Aqua, sorbitol, hydrated silica, bamboo charcoal, sodium lauryl sulfate, cellulose gum, aroma, sodium benzoate.


Parametre a špecifikácia

XXL balení
Nie Hotovo!
Typ zubnej pasty
Univerzálna Hotovo!
Vlastnosti
S bieliacim účinkom, Bez fluoridu, Ochrana ďasien, Ochrana skloviny, Ochrana pred zubným kazom, S aktívnym uhlím, Prírodná Hotovo!

XXL balenie

XXL balení
Nie Hotovo!

Typ zubnej pasty

Typ zubnej pasty
Univerzálna Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
S bieliacim účinkom, Bez fluoridu, Ochrana ďasien, Ochrana skloviny, Ochrana pred zubným kazom, S aktívnym uhlím, Prírodná Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre CHARCOAL Bamboo 105 g Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CHARCOAL Bamboo 105 g. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CHARCOAL Bamboo 105 g.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií