Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

CHARCOAL bieliaci púder mäta 30 g

Zobraziť katalóg
CHARCOAL bieliaci púder mäta 30 g
4,0 45 hodnotení
Prípravok na bielenie zubov – púder, leští a čistí povrch vašich zubov, odstraňuje usadené minerály, posilňuje sklovinu, s príchuťou mäty
Kód:  ZUB574 Produktové číslo:  8594185120025

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CHARCOAL bieliaci púder mäta 30 g Predaj skončil

CHARCOAL bieliaci púder mäta 30 g

Túžite po oslnivo bielych zuboch? Vyskúšajte bieliaci zubný púder CHARCOAL s príchuťou mäty. Tento výnimočný bieliaci púder nielen dokonale vybieli a vyčistí povrch vašich zubov vďaka obsahu čierneho uhlia, ale aj odstráni usadené minerály, posilní zubnú sklovinu a poskytne „detox“ ústnej dutine. Navyše účinne odstraňuje žlté sfarbenie zubov, ktoré vzniká pri pití kávy, čaju, fajčení alebo kolových nápojov. Jeho príjemná mätová príchuť zanecháva pocit dokonale čistých a sviežich úst. Zubný púder je vyrobený z vysoko kvalitných a 100 % prírodných surovín a je určený na každodenné použitie. Výsledok bielenia a čistenia zubov sa dostaví už po prvom použití.

Kľúčové vlastnosti bieliaceho zubného púdru CHARCOAL s príchuťou mäty

  • Bieliace púder CHARCOAL mäta leští a čistí povrch zubov
  • Odstraňuje usadené minerály a posilňuje sklovinu
  • Poskytuje „detox“ ústnej dutine
  • Efektívne odstraňuje žlté sfarbenie zubov
  • Príjemná mätová príchuť zanecháva pocit čistých a sviežich úst
  • Púder je vhodný na každodenné používanie
  • Vyrobený z vysoko kvalitných a 100 % prírodných surovín

Bieliaci zubný púder CHARCOAL mäta pre krásu vašich zubov

Vaše zuby si zaslúžia starostlivosť akú im bieliaci zubný púder CHARCOAL mäta poskytne. Jeho najväčšou prednosťou je, že je vyrobený čisto z prírodných surovín. Ďalšou skvelou vlastnosťou je, že tento zubný púder má tiež nízky koeficient RDA (hodnota 65), čo znamená, že nepoškodzuje zubnú sklovinu. Veľmi ľahko sa vymýva, je vhodný aj pre deti, nebol testovaný na zvieratách a dokáže 100 % nahradiť zubnú pastu. 

Použitie:
Pri bielení zubným púdrom CHARCOAL odporúčame používať ďalšiu zubnú kefku. Bieliaci púder totiž pri bielení zubov sčernie a zubná kefka sa kvôli tomu zafarbí. Na mokrú zubnú kefku naneste malé množstvo bieliaceho púdru a jemne ním čistite vaše zuby počas 1 – 2 minút. Potom dôkladne opláchnite vodou. Pre najlepšie výsledky odporúčame používať aspoň 1× denne.

Obsah:
30 g

Zloženie:
Charcoal powder Bentoinite, Matha Piperita Oil

Produktové línie: CHARCOAL bělící pudr 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je tenhle produkt z uhlí z kokosových ořechů? Děkuji za odpověď

Diskusia a poradňa k CHARCOAL bieliaci púder mäta 30 g
Príslušenstvo pre CHARCOAL bieliaci púder mäta 30 g Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CHARCOAL bělící pudr máta 30 g.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií