AlzaPlus+ drogerie AlzaEco Den Země - lokálka

CILLIT Bang Spray 750 ml + Odmasťovač 750 ml

Zobraziť katalóg
CILLIT Bang Spray 750 ml + Odmasťovač 750 ml
4,9 105 hodnotení
Čistiaci prostriedok
Variant
Kód:  CIS173 Produktové číslo:  5997321761985

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CILLIT Bang Spray 750 ml + Odmasťovač 750 ml Predaj skončil

CILLIT Bang Spray 750 ml + Odmasťovač 750 ml

Spoznajte silný účinok čistiaceho prostriedku Cillit Bang. Špeciálne zloženie Turbo Power zbaví vašu domácnosť špiny už za pár sekúnd. Pôsobí rýchlo - ako blesk. Účinne odstráni hrdzu, vodný kameň, všetku špinu, zvyšky mydla. Hravo si poradí s mastnotou, škvrnami od jedla i zapečeným jedlom. Cillit Bang! A špina je preč.

Kľúčové vlastnosti

  • Čistiaci prostriedok Cillit Bang Turbo Power
  • Sprej proti vodnému kameňu, proti mastnote a pre väčší lesk vašej domácnosti
  • Zbavíte sa špiny a rozžiarite svoj domov
  • Dvojitá sila - dvojitá účinnosť
  • Objem: 750 ml + 750 ml

Zloženie

Cillit Bang proti vodnému kameňu: <5%: neiónové povrchovo aktívne látky, parfum. Obsahuje Hexylcinnamaldehyd. Nebezpečné látky: kyselina amidosírová, alkoholy C 9-11, etoxylované

Cillit Bang proti mastnote: <5% aniónové povrchovo aktívne látky, parfum. Obsahuje Linalool.

Použitie

1. Otočte trysku do polohy ON.
2. Vždy najskôr vyskúšajte pôsobenie na skrytej časti skôr ako nanesiete na príslušný povrch. 
3. Fľašu udržujte vo zvislej polohe vo vzdialenosti najmenej 20 cm od ošetrovaného povrchu, naneste priamo na miesto, ktoré chcete očistiť a rozotrite pomocou hubky alebo handričky.
4. Nenechajte pôsobiť dlhšie ako 5 minút.
5. Dôkladne umyte vodou.
6. Použitú hubku alebo handričku umyte vodou.

UPOZORNENIE: U riadu, hrncov, panvíc a ostatných neporéznych povrchov, ktoré prichádzajú do priameho kontaktu s potravou, nenechajte prípravok pôsobiť dlhšie ako 30 minút. Potom dôkladne umyte vodou.

Bezpečnostné pokyny

Použité obaly odložte na miesto určené obcou na ukladanie odpadu! Obal odovzdajte na recykláciu až po jeho dôkladnom vyprázdnení. Špecifická rizikovosť: Riziko vážneho poškodenia očí. Dráždi kožu. Bezpečnostné upozornenia a poskytnutia prvej pomoci: Uchovávajte mimo dosahu detí. Nevdychujte aerosóly. Zabráňte kontaktu s pokožkou a očami. Pri zasiahnutí očí okamžite dôkladne vypláchnite vodou a vyhľadajte lekársku pomoc. Pri styku s kožou okamžite omyte veľkým množstvom vody. Tento materiál a jeho obal musia byť zneškodnené bezpečným spôsobom. Použite ochranu očí a tváre. Pri požití okamžite vyhľadajte lekársku pomoc a ukážte tento obal alebo označenie. Nemiešajte s bieliacimi činidlami alebo s inými čistiacimi prostriedkami. Používajte iba v dobre vetraných priestoroch. Opláchnite vodou po použití na nepórovité povrchy určené na styk s potravinami. pre citlivú kožu sa odporúča použitie rukavíc. Xi Dráždivý. Nie je vhodné na horúce a reagujúce povrchy ako sú: mramor, mosadz, meď, hliník, matné kovy, linoleum, textilné látky, koberce, prírodné kamene, pozinkované kovy, gumy, drevené podlahy, matné sklo

 
Produktové línie: Cillit Spray 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre CILLIT Bang Spray 750 ml + Odmasťovač 750 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CILLIT Bang Spray 750 ml + Odmašťovač 750 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CILLIT Bang Spray 750 ml + 750 ml Zsíroldó.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií