AlzaPlus+ drogerie Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

CILLIT Bang WC Odstraňovač odolných škvŕn Sviežosť mora 750 ml

Zobraziť katalóg
CILLIT Bang WC Odstraňovač odolných škvŕn Sviežosť mora 750 ml
4,2 5 hodnotení
Čistiaci prostriedok – odstraňuje nečistotu, vodný a močový kameň z celej toaletnej misy vrátane horných okrajov
Kód:  CIS175 Produktové číslo:  5997321746302

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CILLIT Bang WC Odstraňovač odolných škvŕn Sviežosť mora 750 ml Predaj skončil

CILLIT Bang WC Odstraňovač odolných škvŕn Sviežosť mora 750 ml

Objavte revolúciu v čistení! Čistiaci prostriedok Cillit Bang dokonale odstráni špinu a vodný kameň z vašej toalety, a to už počas 1 minúty. Extra účinný čistič sa ľahko aplikuje a zanecháva sviežu vôňu mora.

Hlavné prednosti

  • Vyčistí toaletu počas 1 minúty
  • Odstraňuje vodný kameň
  • Ničí baktérie
  • Zanecháva sviežu vôňu mora

Použitie:
Nadvihnite záchodovú dosku a nasmerujte trysku pod okraj toalety. Stlačením fľaše pomaly naneste po celom obvode toaletnej misy tak, aby ju gél úplne pokryl. V prípade silných usadenín nechajte čistič pôsobiť 10 minút, vyčistite kefou a spláchnite. Na účinné zničenie baktérií nechajte čistič pôsobiť 1 hodinu, vyčistite kefou a spláchnite. Vhodný na všetky typy toaliet okrem toaliet z nehrdzavejúcej ocele. 

Zloženie:
Menej ako 5 %: neiónové povrchovo aktívne látky, katiónové povrchovo aktívne látky, dezinfekčné činidlo, parfum, kyselina chlorovodíková (> 25 %), 90 g/kg (9,0 hm. %), ethanol, 2,2'-iminobis-N-lojové alkylderiváty, kvartérne amóniové zlúčeniny, trimethyllojové alkyl, chloridy.

Bezpečnostné opatrenia:
Spôsobuje vážne poleptanie kože a poškodenie očí. Pred použitím si prečítajte údaje na etikete. Ak je potrebná lekárska pomoc, majte k dispozícii obal alebo etiketu výrobku. Uchovávajte mimo dosahu detí. Nevdychujte pary. Po manipulácii starostlivo umyte ruky. Používajte ochranné rukavice/ochranné okuliare/tvárový štít. Pozor! Nepoužívajte spoločne s inými výrobkami. Môže uvoľňovať nebezpečné plyny (chlór). Uchovávajte uzamknuté. Použité obaly odložte na miesto určené obcou na ukladanie odpadu! Obal odovzdajte na recykláciu až po jeho úplnom vyprázdnení.

Parametre a špecifikácia

Počet kusov
1 ks Hotovo!
Typ výrobku
Čstiče Hotovo!

Počet kusov

Počet kusov
1 ks Hotovo!

Typ výrobku

Typ výrobku
Čstiče Hotovo!
Poznámka:
» Všetky WC čističe

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre CILLIT Bang WC Odstraňovač odolných škvŕn Sviežosť mora 750 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CILLIT Bang WC Odstraňovač odolných skvrn Svěžest moře 750 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CILLIT Bang WC Marine folteltávolító 750 ml.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií