Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Aplikace

CLARINS Body Care Set

Zobraziť katalóg
CLARINS Body Care Set
Darčeková sada kozmetiky – obsahuje: Tonic Body Polisher 250g + Tonic Body Treatment Oil 30ml + Tonic Bath & Shower Concentrate 30ml - 14,19 €/100 ml
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  VBAL633 Produktové číslo:  3380810371116

CLARINS Body Care Set

Darčeková kozmetická kolekcia CLARINS Body Care Set ponúka ženám luxusnú kozmetiku renomovanej francúzskej značky Clarins. Súprava obsahuje telový peeling Tonic Body Polisher, telový olej Tonic Body Treatment Oil a kúpeľový a sprchový gél Tonic Bath & Shower Concentrate. Telový peeling poskytne osvieženie pokožke i zmyslom. Odstráni z pleti nečistoty i odumreté bunky a postará sa o spevnenie pokožky. Vďaka esenciálnym olejom ju zároveň osvieži a rozžiari. Telový balzam pleti poskytne hĺbkovú hydratáciu, výživu a celkovo zlepší jej vzhľad. Sprchový gél potom zabezpečí spevnenie, tonizáciu a čistotu pokožky počas osviežujúceho, voňavého kúpeľa.

Kľúčové vlastnosti kozmetickej súpravy CLARINS Body Care Set

  • Dámska súprava luxusnej telovej a kúpeľovej kozmetiky Clarins
  • Súpravu tvorí telový peeling, telový olej a kúpeľový a sprchový gél
  • Spevňujúci telový peeling Tonic Body Polisher s esenciálnymi olejmi
  • Odstraňuje odumreté bunky a nečistoty, ale nenarušuje ochrannú vrstvu pleti
  • Telu aj pokožke dodá osvieženie a energiu, pleť zanechá jemnú a hebkú
  • Spevňujúci a tonizačný telový olej so 100 % čistými rastlinnými extraktmi
  • Pleti dodáva pevnosť a pružnosť, vyživuje ju a zvláčňuje, chráni pred vznikom strií
  • Kúpeľový a sprchový gél Clarins s aromaterapeutickým účinkom
  • Bráni vysušovaniu pokožky, tonizuje ju, jemne čistí, spevňuje a osviežuje

Obnovte vašu pleť vďaka telovému peelingu Clarins Tonic Body Polisher

Telový peeling Clarins Tonic Body Polisher jemne a šetrne odstráni z povrchu pokožky všetky nečistoty aj odumreté kožné bunky, bez toho, aby narušil prirodzenú ochrannú bariéru pokožky. Exfoliačné účinky zabezpečujú spoločne kryštáliky cukru a soli z francúzskej prírodnej rezervácie Camargue. Vďaka nim dôjde k hĺbkovému vyčisteniu a tonizácii pokožky, zmäkčeniu pleti a odstráneniu suchých a drsných miest. Olej z lieskových orieškov v kombinácii s bambuckým maslom zaručí výživu, hydratáciu a hebkosť pokožky. Obsiahnuté esenciálne oleje dodajú pleti energiu a príjemne osviežujúci pocit na dlhú dobu.

Aktívne látky:
Kryštáliky morskej soli z Camargue, kryštáliky cukru – zabezpečia exfoliačné účinky, čistia pokožku do hĺbky.
Olej z lieskových orieškov a bambucké maslo – zjemní a vyživí pokožku.
100 % prírodné esenciálne oleje (z mäty, rozmarínu a pelargónie) – osviežia a stimulujú pleť aj zmysly.

Typ pleti:
Všetky typy pokožky

Spôsob použitia:
Peeling používajte raz až dvakrát týždenne. Jemne ním masírujte čistú a vlhkú pokožku, hlavne drsnejšie miesta ako sú lakte, kolená a chodidlá. Po aplikácii dôkladne opláchnite vodou.

Zloženie:
Sodium Chloride, Corylus Avellana (Hazel) Seed Oil, Sucrose, Maris Sal/Sea Salt/Sel Marin, Hydrogenated Peanut Oil, Sodium Stearoyl Glutamate, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Octyldodeceth-25, Hydrogenated Castor Oil, Linalool, Pelargonium Graveolens Flower Oil, Sodium Cocoyl Glutamate, Salvia Sclarea (Clary) Oil, Mentha Arvensis Leaf Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil, BHT, Citronellol, Geraniol, Limonene, Citral, [C0790d].

Odstráňte strie vďaka oleju Clarins Tonic Body Balm

Ošetrujúci telový balzam Clarins Tonic Body Balm vám pomôže udržať si pevnú a pružnú pokožku. Vyvážená zmes esenciálnych olejov z pelargónie, mäty a rozmarínu pokožku spevní, tonizuje, vyhladí strie a ochráni ju pred vznikom nových. Olej z lieskových orechov potom zabezpečí pleti výživu, hydratáciu a pružnosť a zanechá ju jemnú a saténovo hebkú na dotyk. Jemná, nemastná receptúra sa rýchlo vstrebe do pokožky, ktorú jemne prevoňia, oživí a osvieži. Doprajte si intenzívnu starostlivosť s telovým, olejovým balzamom, ktorého dokonalé a ženami preverené zloženie sa nemení už od roku 1966.

Aktívne látky:
Olej z lieskových orieškov – zjemní, hydratuje a vyživí pokožku.
100 % čisté esenciálne oleje (z mäty, rozmarínu a pelargónie) – spevnia a tonizujú pokožku, osviežia ju a oživia.

Typ pleti:
Všetky typy pokožky

Spôsob použitia:
Ošetrujúci olej používajte raz týždenne, po kúpeli alebo sprche na čistú a vlhkú pokožku celého tela alebo na vybrané partie. Jemne balzam vmasírujte do pleti. Ideálne sa potom osprchujte studenou vodou. Niekoľko kvapiek balzamu môžete tiež pridať do vane pri kúpeli. Niekoľko kvapiek oleja môžete zmiešať so svojím obľúbeným spevňujúcim produktom. Pre optimálny účinok použite 1-krát týždenne aj peeling Clarins.

Tip:
Clarins odporúča používať balzam počas tehotenstva a pri diéte.

Zloženie:
Corylus Avellana (Hazel) Seed Oil, Pelargonium Graveolens Flower Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil, Mentha Arvensis Leaf Oil, Linalool, Citronellol, Geraniol, Limonene, Citral, [C0756f].

Kúpeľová a sprchová starostlivosti Tonic Bath & Shower Concentrate posilnia telo aj myseľ

Kúpeľový a sprchový gél Clarins Tonic Bath & Shower Concentrate pomáha spevniť, tonizovať a oživiť pokožku celého tela. Na vlhkej pleti sa gél zmení na jemnú a krémovú penu, ktorá aj najcitlivejšiu pokožku jemne očistí a povzbudí a zanechá ju dokonale hebkú. Obsiahnutý olej z lieskových orieškov sa postará, aby počas kúpeľa nedošlo k nepríjemnému vysušovaniu pokožky. Aromatické esenciálne oleje zabezpečia pokožke pevnosť a pružnosť, jemne ju prevoňajú a doslova nabijú energiou. Vďaka ich osviežujúcim účinkom sa z každej sprchy aj kúpeľa stane nezabudnuteľný zážitok.

Aktívne látky:
Olej z lieskových orieškov – zjemní, hydratuje a vyživí pokožku.
Aromatické esenciálne oleje (z mäty, rozmarínu a pelargónie) – spevnia a tonizujú pokožku, osviežia ju a oživia, parfumujú a navodzujú pocit pohody a pokoja, znižujú stres.
Extrakt z Hamamelu virginského – má upokojujúce, sťahujúce a regeneračné účinky, chráni proti voľným radikálom.

Spôsob použitia:
Pod tečúcu vodu do vane nalejte malé množstvo prípravku. Teplota vody vo vani by nemala presiahnuť 37 °C. Jemnou penou masírujte pokožku, vdychujte aromatické silice. Pri použití v sprche naneste gél na špongiu, napeňte a masírujte pokožku.

Zloženie:
Aqua/Water/Eau, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Lauryl Glucose Carboxylate, Lauryl Glucoside, Polysorbate 20, Linalool, Glycerin, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil, Phenoxyisopropanol, Mentha Arvensis Leaf Oil, Disodium Edta, Sorbic Acid, Pelargonium Graveolens Flower Oil, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Leaf Exract, Phenoxyethanol, Gentiana Lutea Root Extract, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Limonene, Geraniol, Citronellol, Ci 15985/Yellow 6, Ci 19140/Yellow 5, Ci 42090/Blue 1, [C0759s].

Darčeková kolekcia obsahuje:
1× telový peeling Clarins Tonic Body Polisher (250 g)
1× telový olej Clarins Tonic Body Balm (30 ml)
1× kúpeľový a sprchový gél Clarins Tonic Bath & Shower Concentrate (30 ml)

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia
Luxusné Hotovo!
Objem
310 ml Hotovo!
Určenie
Dámske Hotovo!
Počet ks v balení
3 ks Hotovo!
Obsah balenia
Sprchový gél, Telový olej, Telový peeling Hotovo!

Špecifikácia

Špecifikácia
Luxusné Hotovo!

Objem

Objem
310 ml Hotovo!

Určenie

Určenie
Dámske Hotovo!

Balenie

Počet ks v balení
3 ks Hotovo!
Obsah balenia
Sprchový gél, Telový olej, Telový peeling Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre CLARINS Body Care Set Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CLARINS Tonic Body Care Set 310 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CLARINS Body Care Set.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií