AP+ nový vizuál AD homeoffice

CLINIQUE Age Defense BB cream SPF30 no. 02 40 ml

Zobraziť katalóg
CLINIQUE Age Defense BB cream SPF30 no. 02 40 ml
BB krém vhodný na všetky typy pleti, pre všetky vekové kategórie, účinky upokojujúci, rozjasňujúci, tónovací a spf faktor - 697,50 €/1 l
27,90 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  KSPL1136 Produktové číslo:  20714553210
CLINIQUE Age Defense BB cream SPF30 no. 02 40 ml 27,90 € Momentálne nedostupné

CLINIQUE Age Defense BB cream SPF30 no. 02 40 ml

Pleťový krém Clinique Age Defense BB cream SPF30 no. 02 je luxusný kozmetický prípravok na zdokonalenie a ošetrenie vašej pleti. Tento multifunkčný BB krém zaisťuje stredné až vysoké krytie nedokonalostí vašej pleti, redukuje vzhľad vrások a navyše vašu pleť perfektne chráni. Je vhodný pre všetky typy pleti, vrátane citlivej a mastnej.

Tento omladzujúci krém dokonale redukuje lesk pleti a zároveň ju chráni pred škodlivým UV žiarením a ďalšími vonkajšími vplyvmi. Dokáže vašu pleť viditeľne rozjasniť a účinne pôsobí na jej upokojenie. Krém má príjemne sa roztierajúcu textúru, ktorá na vašej pleti vydrží veľmi dlhú dobu. Je alergologicky a dermatologicky testovaný a je bez parfumácie.

Tento krém je možné použiť aj bez make-upu. Jeho nanášanie je jednoduché a rýchle. Veľmi dobre sa osvedčuje všade tam, kde nie je vhodné použiť klasické líčenie, ale napriek tomu chcete skryť nedokonalosti vašej pleti a vyzerať upravene. Ocenia ho najmä ženy, ktoré rady športujú alebo sa chystajú na vychádzku so svojimi ratolesťami. Tento krém vaše líčenie zrýchli a zjednoduší. Doprajte si krásnu a hodvábnu pleť kdekoľvek a kedykoľvek!

Typ pleti:
Pre všetky typy pleti, vrátane citlivej a mastnej.

Použitie:
Nanášajte BB krém každé ráno ako posledný krok starostlivosti o pleť. Možno ho používať samostatne, alebo naň naniesť make-up.

Objem:
40 ml

Zloženie:
Active: Octinoxate 7.5 %; Octisalate 4 %; Zinc Oxide 3.5 %; Oxybenzone 2.5 %; Titanium Dioxide 1.1 %; Other: Water, Dimethicone, Butylene Glycol, Phenyl Trimethicone, Pentylene Glycol, Glyceryl Stearate, Behenyl Alcohol, Trioctyldodecyl Citrate, Polymethylsilsesquioxane, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, PEG-40 Stearate, Polyglyceryl-10 Pentastearate, Octyldodecyl Neopentanoate, Hordeum Vulgare (Barley) Extract, Triticum Vulgare (Wheat Germ) Extract, Laminaria Saccharina Extract, Linoleic Acid, Oryzanol, Squalane, Cholesterol, Caffeine, Sucrose, Glycerin, Polyquaternium-51, Lecithin, Sodium Stearoyl Lactylate, Polyglyceryl-6 Polyricinoleate, Sodium PCA, Isopropyl Titanium Triisostearate, Trehalose, Urea, Tocopheryl Acetate, Sodium Hyaluronate, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Xanthan Gum, Glycyrrhetinic Acid, Stearic Acid, Aluminum Hydroxide, Silica, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Disodium EDTA, Chlorphenesin, Sodium Dehydroacetate, Phenoxyethanol; May Contain: Titanium Dioxide, Iron Oxides, Mica


Parametre a špecifikácia

Špecifikácia
Dekoratívne, Dermo Hotovo!
Objem
40 ml Hotovo!
Typ pleti
Všetky typy Hotovo!
Určenie
Pre ženy Hotovo!
Účinok
Upokojujúci, Rozjasňujúci, Tónovací, SPF faktor Hotovo!

Špecifikácia

Špecifikácia
Dekoratívne, Dermo Hotovo!

Objem

Objem
40 ml Hotovo!

Typ pleti

Typ pleti
Všetky typy Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre ženy Hotovo!

Účinok

Účinok
Upokojujúci, Rozjasňujúci, Tónovací, SPF faktor Hotovo!

Vek

Vek
Pre všetky vekové kategórie Hotovo!

Doba používania

Podľa doby používania
Denný Hotovo!

Typ

Typ produktu
Krém Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre CLINIQUE Age Defense BB cream SPF30 no. 02 40 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CLINIQUE Age Defense BB cream SPF30 no. 02 40 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CLINIQUE Age Defense BB Cream SPF30 no. 02 40 ml.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií