Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaPlus+ děti MPLA310401 - SK

COLGATE Mimoni Pack

Zobraziť katalóg
COLGATE Mimoni Pack
4,5 2 hodnotení
Darčeková sada – obsahuje: zubnú pastu Colgate Smiles Minions 6+, ústnu vodu Colgate Kids Minion, tekuté mydlo Palmolive Minions, detskú zubnú kefku Colgate Smiles Youth 6+ rokov, maľovanky Colgate/Elmex
Kód:  MYD155 Produktové číslo:  2548565845691 Stránky výrobcu
COLGATE Mimoni Pack Predaj skončil

COLGATE Mimoni Pack

Darčeková súprava  COLGATE Mimoni Pack obsahuje všetko, čo potrebuje vaše dieťatko ku každodennej hygiene. V krásnej kozmetickej súprave nájdete zubnú pastu, ústnu vodu, tekuté mydlo a detskú zubnú kefku s kreslenými postavičkami Mimoňov. Ako bonus sú súčasťou balenia aj maľovanky Colgate/Elmex. Vďaka veselým obrázkom sa deti ľahšie naučia správne hygienické návyky.

Kľúčové vlastnosti súpravy COLGATE Mimoni Pack

  • Darčeková súprava produktov COLGATE Minions
  • S motívmi veselých Mimoňov
  • Obsahuje zubnú pastu, ústnu vodu, tekuté mydlo a detskú zubnú kefku + maľovanky
  • Skvelá možnosť, ako deti naučiť správne hygienické návyky
  • Súprava Colgate je určená pre deti od 6 rokov

Súprava obsahuje:
1) Zubná pasta Colgate Smiles Minions 6+
Detská zubná pasta pre deti od šiestich rokov so sviežou mätovou príchuťou. Obsahuje fluorid sodný, ktorý posilňuje zubnú sklovinu a prispieva k prevencii zubného kazu. Obal s obrázkom Minions bude pre deti veľmi atraktívny. Vhodná pre deti od 6 rokov.
Zloženie:
Sorbitol, Aqua, Hydrated Silica, PEG-12, Cellulose Gum, Sodium Lauryl Sulfate, Aroma, Sodium saccharine, Sodium Fluoride, CI 74160

2) Ústna voda Colgate Kids Minion
Detská ústna voda so sviežou mätovou príchuťou, ktorá chráni zuby pred zubným kazom. Je určená pre deti od 6 – 12 rokov. Neobsahuje alkohol, ani farbivá.
Zloženie:
Aqua, Glycerin, Sorbitol, Propylene glycol, Olaflur, Sodium benzoate, PEG-40 hydrogenated castor oil, Aroma, Saccharin, Sodium fluoride, Obsahuje: Sodium fluoride a aminfluorid (olaflur) (250 ppm FŻ)

3) Tekuté mydlo Palmolive Minions
Jemné tekuté mydlo s pumpičkou, vďaka ktorej budú deti rady dodržiavať hygienu rúk. Dermatologicky testované mydlo s obrázkom Mimoňov rozveselí každú kúpeľňu.
Zloženie:
Aqua, Sodium laureth sulfate, Sodium chloride, Cocamidopropyl betaine, Cocamide MEA, Sodium salicylate, Sodium benzoate, Parfum, Tetrasodium EDTA, Citric acid, CI 17200, CI 42090

4) Detská zubná kefka Colgate Smiles Youth 6+
Extra mäkká detská zubná kefka s motívom Mimoňov, ktorá je určená pre deti od šiestich rokov. Čistenie zubov dvakrát denne slúži ako prevencia pred zubnými kazmi.

5) Maľovanky Colgate/Elmex
Veselé detské obrázky na vymaľovanie

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si COLGATE Mimoni Pack. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MIMONI Pack.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií