AP+ nový vizuál Aplikace

Colgate Triple Action 100 ml

Zobraziť katalóg
Colgate Triple Action 100 ml
4,8 52 hodnotení
Zubná pasta – chráni pred zubným kazom, univerzálna, mentolová príchuť
Kód:  ZUB106 Produktové číslo:  7891024132074 Stránky výrobcu

Colgate Triple Action 100 ml

Zubná pasta Colgate Triple Action je prelomový výrobok v starostlivosti o ústnu hygienu typu 3 v 1: ochraňuje pred zubným kazom, bieli zuby a zaisťuje svieži dych. Svojim zložením bojuje proti baktériám spôsobujúcim zubný kaz, bojuje proti žltnutiu zubov či zápachu z úst. Kúpte si zubnú pastu, s ktorou dosiahnete trojnásobný efekt! V prípade vášho záujmu o tento produkt je nutné kúpiť minimálne 3 balenia.

Zloženie

Uhličitan vápenatý, Aqua, Sorbitol, Sodium lauryl sulfate, Hydrated silica, Sodium monofluorophosphate, Aróma, Cellulose gum, Magnesium aluminum silicate, Sodium carbonate, Benzyl alcohol, Sodium saccharin, Sodium bicarbonate, Eugenol, Limonene CI 74260 CI 74160. Obsahuje: Sodium Monofluorophosphate 1.1% w/w (1450ppm F¯)

Parametre a špecifikácia

XXL balení
Nie Hotovo!
Typ zubnej pasty
Univerzálna Hotovo!
Vlastnosti
Ochrana pred zubným kazom Hotovo!
Príchuť
Mentolová Hotovo!

XXL balenie

XXL balení
Nie Hotovo!

Typ zubnej pasty

Typ zubnej pasty
Univerzálna Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Ochrana pred zubným kazom Hotovo!

Objem a príchuť

Príchuť
Mentolová Hotovo!
Produktové línie: COLGATE zubní pasta 100 ml 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Tato pasta určitě fluorid obsahuje, tak si to laskavě opravte: Odkaz do neznáma Monofluorofosfátový chlorid je účinná složka "obohacená" o fluoridové ionty, jak si jistě dokážete přečíst. Vaše trapná falešná reklama mate lidi, kteří bezfluoridové pasty skutečně potřebují.

Diskusia a poradňa k Colgate Triple Action 100 ml
Príslušenstvo pre Colgate Triple Action 100 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si COLGATE Triple Action 100 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: COLGATE Triple Action 100 ml.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií