AlzaPlus+ děti MPLA306807

Concept OZ-1410

Zobraziť katalóg
Concept OZ-1410
4,1 8 hodnotení
Odžmolkovač - účinne odstraňuje žmolky zo všetkých druhov tkanín, napájanie batérie 2x 1,5 V, rozoberateľný, väčší priemer odžmolkovacej plochy, rukoväť
Kód:  CONOZ002 Produktové číslo:  oz1410 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Concept OZ-1410

Túto praktickú a úplne nenahraditeľnú pomôcku privíta každá žena vo svojej domácnosti. Ide o odstraňovač žmolkov OZ-1410 značky Concept, ktorý bez problémov odstráni všetky žmolky z akéhokoľvek oblečenia, ktoré mohli vzniknúť bežným používaním alebo praním. Prístrojom prejdete zvolené miesto, žmolky sa pomocou pružnej oceľovej sieťky nazbierajú do zásobníka a oblečenie vyzerá ako nové. Zásobník ľahko vyprázdnite. S prístrojom sa vďaka pohodlnej rukoväti veľmi dobre pracuje. Napájanie je pomocou dvoch 1,5 V batérií, odstraňovač žmolkov tak môžete využiť nielen v domácnosti, ale aj na cestách.

Česká značka Concept sa zaraďuje medzi popredných výrobcov a dodávateľov domácich elektrospotrebičov v Českej republike, na Slovensku a v Poľsku. Hlavnými prioritami sú vysoká technická kvalita produktov, moderný dizajn a rýchly servis. Vďaka dlhodobým odborným skúsenostiam vyvinula spoločnosť vlastný komplexný súbor pravidiel, dohliadajúci na vysokú kvalitu a praktickosť všetkých produktov. Luxusný vzhľad novej kuchyne za prijateľnú cenu si teraz môže dopriať takmer ktokoľvek. Všetky štyri dizajnové línie nazvané SINFONIA (nehrdzavejúca oceľ decentne kombinovaná s čiernym prúžkom), BLACK (čierne sklo), WHITE (biele sklo) a TITANIA (tmavá nehrdzavejúca oceľ s čiernym sklom) umožňujú súhru veľkých a malých spotrebičov, ktoré kuchynský priestor elegantne spoja do jedného harmonického celku .

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Concept OZ-1410 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Concept OZ-1410. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Concept OZ-1410.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií