AP+ nový vizuál AD homeoffice

Corine de Farme Baby 500 ml

Zobraziť katalóg
Corine de Farme Baby 500 ml
5 1 hodnotení
Micelárna voda
Kód:  DKO021 Produktové číslo:  3468080107205

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Corine de Farme Baby 500 ml

Micelárna voda Corine de Farme Baby je kozmetický prípravok určený pre najmenších, ktorý sa stará o jemnú detskú pokožku a ošetrí aj tú najcitlivejšiu pleť bez nebezpečenstva jej podráždenia. Šetrne čistí a odstraňuje jej nečistoty, pokožku zvláčňuje a zanecháva ju jemnú, sviežu a do hĺbky hydratovanú. Micelárna voda je hypoalergénny výrobok s veľmi jemnými a šetrnými ingredienciami, obsahuje 98 % prírodných látok a len 2 % syntetických zložiek, neobsahuje žiadne farbivá, alkohol, fenoxyetanol a parabény. Výrobok bol pod pediatrickou a dermatologickou kontrolou testovaný a schválený, spĺňa prísne normy pre použitie na pokožku detí. Rozmaznávajte svoje dieťatko luxusnou starostlivosťou a doprajte mu dokonalú a šetrnú očistu pokožky.

Aktívne látky:

  • obsiahnutý nechtík lekársky v biokvalite má protizápalové a antioxidačné účinky, napomáha hojeniu rán. Pokožku upokojuje a zanecháva ju hladkú a sviežu, jemne voňajúcu
  • micely odstraňujú všetky nečistoty, na povrchu pokožky zanechávajú vodu, čím pokožka nestráca svoju prirodzenú ochrannú vrstvu

Účinky:
Výsledkom aplikácie prípravku je čistá a upokojená pokožka, nádherne hladká, vláčna a hydratovaná, svieža a ľahko voňajúca harmančekom.

Použitie:
Naneste micelárnu vodu 1-2x denne na vatový tampón a pomalými krúživými pohybmi nečistoty zotrite. Nie je nutné oplachovať, iba jemne pokožku osušte.

Typ pokožky:
Prípravok je určený pre všetky typy detskej pokožky, zvlášť pre citlivú a jemnú pokožku. Vhodné na použitie na tvári aj tele.  

Objem:
500 ml

Parametre a špecifikácia

Účinok
Hydratácia a výživa Hotovo!

Účinok

Účinok
Hydratácia a výživa Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Corine de Farme Baby 500 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Corine de Farme Baby 500 ml.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií