Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Aplikace

CURAPROX CS 5460 Ultra Soft Winter Art Edition 3 ks

Zobraziť katalóg
CURAPROX CS 5460 Ultra Soft Winter Art Edition 3 ks
4,9 738 hodnotení
Zubná kefka – typ: klasický, tvrdosť štetín: ultra soft, 3ks v balení - 3,63 €/kefka
Kód:  ZUB777 Produktové číslo:  7612412428957 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CURAPROX CS 5460 Ultra Soft Winter Art Edition 3 ks Predaj skončil

CURAPROX CS 5460 Ultra Soft Winter Art Edition 3 ks

CURAPROX CS 5460 Ultra Soft Winter Art Edition 3 ks je zubná kefka v klasickom poňatí na celkové úplné vyčistenie chrupu. Vďaka naozaj jemným Ultra soft štetinám na jej hlavici ide o zubnú kefku najvhodnejšiu pre veľmi citlivé zuby a v týchto prípadoch je naozaj vhodné dopriať zubom dlhšie čistenie. Dôležitou vecou je tvar kefky, kvôli ktorému je samozrejme zaistený dobrý prístup aj k vzadu ukrytým stoličkám.

Kľúčové prednosti zubnej kefky CURAPROX CS 5460 Ultra Soft Winter Art Edition 3 ks

  • Štetiny s jemnou tvrdosťou Ultra soft nepodráždia ďasná
  • Zubná kefka vydrží dlho, než uvidíte známky rozstrapkania končekov štetín
  • Klasický typ kefky s niekoľkými radmi štetiniek

Farba:
Mix farieb - výber farby je náhodný a nemožno ho ovplyvniť

Parametre a špecifikácia

Počet kusov
3 ks Hotovo!
Druh kefky
Klasická Hotovo!
Tvrdosť štetín
Ultra soft Hotovo!

Počet kusov

Počet kusov
3 ks Hotovo!

Druh

Druh kefky
Klasická Hotovo!

Štetiny

Tvrdosť štetín
Ultra soft Hotovo!
Produktové línie: Curaprox 3ks 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, vybral jsem si v přehledu kartáčků Curaprox 5460 a na detailu produktu klikl na jinou barevnou variantu. V domnění, že se jedná o stejný typ kartáčku. Po vyzvednutí zboží jsem ale zjistil, že jde o variantu 3960. Po vybrání jiné varianty se sice změní název produktu na Curaprox 3960, ale toho si člověk nevšimne. Je to opravdu matoucí.

Curaprox Smart jsou kartáčky pro děti, proč to tady není někde napsáno? Klamání zákazníka, zjistil jsem až po nákupu.

Prosim je tak narocne upravit popis aby bolo jasne na prvy pohlad, ze sa jedna o detsku kefku ? Ani ked zadam vo filtri detske kefky, tak sa nezobrazi a je teda vedena ako kefka pre dospelych. Kedze mam deti a CPX Smart mame, tak vyhovorky, ze ju moze pouzivat aj dospely su skutocne na urovni pohrdania dobrymi radami zakaznikov. Smart moze dospely pouzivat jedine z nevedomosti alebo ak ma skutocne potrebu mat malu kefku.

Www.google.com

Dobry den, muzu se zeptat, jestli barvy kartacku CURAPROX CS 7600 jsou jak? na obrazku? Jde o deti, je to pro ne dulezite :)

Pri vybere varianty bielej čiernej a ružovej mi pridu tieto farby alebo aj ine mix farby lebo su tam 3 obrazky dakujem za odpoved.

Dobrý den, můžete mi, prosím, sdělit, zda máte dostupné, a tedy k objednání a koupi, všechna 3 barevná provedení zubních kartáčků Curaprox 5460 Winter Edition (CURAPROX CS 5460 Ultra Soft Winter Art Edition 3 ks) viz nabídka na webových stránkách Alza? Předem mnohokrát děkuji za vaši reakci, Jolana

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda mají kartáčky štětinky celoplošně a nejsou speciálně pro lidi s rovnátky. Předem děkuji.

Dobrý deň, pred dvoma dňami ste mali na tieto kefky akciu -59%, nestihol som si ich však objednať. Bude na tieto kefky ešte takáto akcia? Ďakujem

Dobry den, balenie uvedene na obrazku sa uz nepredava. Ake farebne kombinacie dostanem, ked si objednam toto trojbalenie kefiek?

12
Diskusia a poradňa k CURAPROX CS 5460 Ultra Soft Winter Art Edition 3 ks
Príslušenstvo pre CURAPROX CS 5460 Ultra Soft Winter Art Edition 3 ks Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CURAPROX CS 5460 Ultra Soft Winter Art Edition 3 ks. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CURAPROX CS 5460 Ultra Soft Winter Art Edition 3 db.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií