Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

CURAPROX Prime Plus Handy 2,2 mm blue 5 ks

Zobraziť katalóg
CURAPROX Prime Plus Handy 2,2 mm blue 5 ks
5 4 hodnotení
Medzizubná kefka na dokonalé vyčistenie medzizubných priestorov - 1,20 €/kefka
Kód:  ZUB301 Produktové číslo:  7612412422764 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CURAPROX Prime Plus Handy 2,2 mm blue 5 ks Predaj skončil

CURAPROX Prime Plus Handy 2,2 mm blue 5 ks

Medzizubná kefka je určená na dokonalé vyčistenie medzizubných priestorov. Nevyznáte sa v množstve rôznych variant? Rad „prime“ je vhodný pre 95 % používateľov. Vyskúšajte medzizubné kefky s dlhými jemnými štetinkami a malým odolným drôtikom. Vaše ďasná sa vám poďakujú. Medzizubné kefky čistia s väčšou účinnosťou než zubné nite, špáradlá alebo bežné kefky. Veľkosti sú pre lepšiu orientáciu rozlíšené farbou.

Kľúčové vlastnosti

  • Dokonalé vyčistenie ústnej dutiny
  • Šetrné a efektívne odstránenie zubného plaku
  • Balenie obsahuje 5 kusov kefiek, 1 kus handy držiak a 1 ochranný kryt
  • Vystačí na 1 mesiac čistenia
  • Farba handy držiaka: modrý

Prečo používať medzizubné kefky

Dosiahnuť dokonalé vyčistenie zubov iba zubnou kefkou je nemožné. Nepodarí sa vám totiž vyčistenie medzizubných priestorov. Náprava je pritom veľmi jednoduchá - jedenkrát (až dvakrát) denne použiť medzizubnú kefku. Stačí jediný pohyb - dovnútra a von. Vyplnia medzizubný priestor, sú efektívne a šetrné: medzizubné kefky CURAPROX vyčistia celý medzizubný priestor dôkladne, ale nepoškodia ďasno. Vďaka svojim jemným vláknam, ktoré sa v medzizubnom priestore rozvinú, odstránia zubný plak aj z konkávnych plôch zubov, ďasnového žliabku aj pod bodom kontaktu. Ani ten najmenší medzizubný priestor nemôže byť pri čistení poškodený - všetko vďaka patentovaným ultrajemným CUREN® vláknam a tenkému chirurgickému drôtiku.  

Spôsob použitia

Kefky by mali ľahko prejsť medzi zubami. Pri zavádzaní ale nesmie byť použité násilie. Priložte špičku medzizubnej kefky CPS „Prime“ šikmo proti ďasnu na okraj medzizubného priestoru. Nájdite ideálny uhol, ktorý umožní zasunutie bez použitia sily a jemne vniknite zhruba do polovice priestoru. Každý priestor vyžaduje iný uhol. Bez posunutia kefky ďalej medzi zubami zmeňte sklon kefky opačným smerom k ďasnách. Následne jemne zasuňte kefku pod rovnakým uhlom až na doraz a opäť vytiahnite.

Pomôcky k zubnej hygiene od švajčiarskej značky Curaprox

Zverte sa do rúk profesionálov. Švajčiarski špecialisti na dentálnu hygienu prinášajú to najlepšie pre vašu ústnu dutinu. Heslo znie jasne - rozmaznávajte svoje zuby aj ďasná... Vydržia vám dlho krásne.

Parametre a špecifikácia

Počet kusov
5 ks Hotovo!

Počet kusov

Počet kusov
5 ks Hotovo!
Poznámka:
» Všetky medzizubné kefky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre CURAPROX Prime Plus Handy 2,2 mm blue 5 ks Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CURAPROX Prime Plus Handy CPS 06 blue 5 ks. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Curaprox Prime Plus Handy 2,2 mm blue 5 db.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií