Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

CURASEPT ADS 205 200 ml

Zobraziť katalóg
CURASEPT ADS 205 200 ml
5 2 hodnotení
Ústna voda pre každodenné použitie, intenzívna ochrana pred tvorbou zubného povlaku, s obsahom chlórhexidínu a Fluoridu, bez alkoholu - 33,50 €/1 l
Kód:  ZUB380 Produktové číslo:  7612412205008 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CURASEPT ADS 205 200 ml

Doprajte si švajčiarsku precíznosť v dentálnej starostlivosti s antibakteriálnou ústnou vodou značky Curaprox. Ústna voda na každodenné použitie Curasept ADS 205 je skvelou voľbou pre každého, kto hľadá prípravok na komplexnú starostlivosť, najmä pri ťažkostiach so zápalmi ďasien alebo paradentózou. Ústna voda s fluoridmi poskytuje intenzívnu ochranu pred tvorbou zubného plaku a následným vznikom zubného kazu, a to vďaka obsahu chlórhexidínu. Aj napriek jeho vysokému podielu v zložení patentovaný systém ADS zaručuje, že nedochádza k zafarbovaniu zubov ani k zmenám vo vnímaní chutí. Ústna voda vytvára na zuboch a ďasnách ochranný film, a tak im poskytuje dlhodobú ochranu proti tvorbe zubného plaku. 

Kľúčové vlastnosti ústnej vody Curasept ADS 205

  • Chuťovo príjemná ústna voda s fluoridmi od renomovanej švajčiarskej značky Curaprox
  • Vhodná na strednodobé každodenné použitie a na dlhodobú prevenciu
  • Určená na intenzívnu hygienu a ochranu proti zubnému povlaku a kazom
  • Vyniká rýchlym účinkom a dlhodobou ochranou (až po dobu 8 – 12 hodín)
  • Pôsobí antibakteriálne, remineralizuje zubnú sklovinu a podporuje hojenie
  • Zastavuje krvácanie ďasien, redukuje ich zápaly a zlepšuje celkové zdravie paradontu
  • Vďaka nulovému obsahu alkoholu veľmi jemná k sliznici v dutine ústnej
  • Zachováva prirodzenú belosť zubov vďaka ADS (Anti Discoloration System)
  • Obsahuje chlórhexidín diglukonát so silnými antibakteriálnymi účinkami
  • Neobsahuje SLS penidlá znižujúce účinnosť chlórhexidínu

Efektívny CHX čiže Chlórhexidín diglukonát

Táto účinná látka je odporúčaná profesionálmi v oblasti dentálnej hygieny na odstraňovanie zubného plaku a udržiavanie ďasien v dobrej zdravotnej kondícii. Ide o dlhodobo účinné antiseptikum, ktoré veľmi efektívne odstraňuje škodlivé mikroorganizmy, ktoré sú zodpovedné za tvorbu bakteriálneho zubného povlaku. Chlórhexidín napáda štruktúru už existujúceho povlaku a súčasne znižuje usadzovanie nového povlaku na zuboch. Tým poskytuje efektívnu dlhodobú ochranu pred škodlivými účinkami zubného plaku a následne vznikajúcich kazov. Súčasná stomatológia je bez chlórhexidínu nemysliteľná.

Švajčiarsky patent Curasept A.D.S

Účinná látka chlórhexidín obsiahnutá v ústnej vode švajčiarskej dentálnej veľmoci Curaprox má vynikajúce antibakteriálne vlastnosti a navyše veľmi vysokú stabilitu. To znamená, že jej účinok v ústach je dostatočne dlhý. Dlhodobé používanie prípravkov s obsahom chlórhexidínu však môže spôsobovať vonkajšie zafarbenie zubov. Švajčiarska spoločnosť však našťastie myslela na všetko. Preto všetky produkty značky Curasept obsahujú vedľa hlavnej účinnej látky tiež antipigmentačný systém A.D.S (Anti Discoloration System). Tento patentovaný systém narúša a znižuje možný nežiadúci zafarbovací efekt chlórhexidínu pri jeho dlhodobom pôsobení. Jeho hojivej sily sa preto netreba vzdávať. V nikdy nekončiacom zápase sa zubným povlakom predstavuje neoceniteľnú zbraň. 

Curaprox odmieta SLS penidlá

Aby dlhodobý účinok chlórhexidínu bol využitý na 100 %, vyvinula spoločnosť Curaprox značku dentálnych produktov, ktoré neobsahujú žiadne látky, ktoré by mohli jeho liečebnú silu oslabovať. Žiadny prípravok značky Curasept preto neobsahuje Sodium Lauryl Sulfát (SLS), ktorý pôsobenie chlórhexidínu negatívne ovplyvňuje. Ide o povrchovo aktívnu látku, ktorá je obsiahnutá v rôznych kozmetických výrobkoch a takmer vo všetkých zubných pastách. SLS sa zvyčajne používa ako penidlo. Má vysoký čistiaci účinok, ale môže podporovať vznik určitých zdravotných ťažkostí, ako je napríklad dráždenie sliznice v dutine ústnej, vznik áft apod. Preto v ústnej vode Curasept ADS 205, ani v žiadnom inom prípravku tejto značky, žiadny Lauryl Sulfát nenájdete. 

Účinné látky:
Chlórhexidín diglukonát – 0,05 %
Veľmi účinná látka na odstraňovanie už vzniknutého zubného plaku, zabraňuje usadzovaniu nového bakteriálneho zubného povlaku a súčasne pôsobí ako ochrana proti jeho negatívnym dôsledkom, ako je kazivosť zubov a problémy so zdravím ďasien.
Fluorid – 0,05 %
Na účinnú prevenciu pred zubným kazom

Zloženie:
Water, xylitol, propylene glycol, peg-40 hydrogenated castor oil, ascorbic acid, chlorhexidine digluconate, aroma, poloxamer 407, sodium metabisulfite, sodium citrate, CI 42090 (farbivo)

Použitie:
Ústna voda vhodná na každodennú starostlivosť pre každého, predovšetkým na dlhodobú prevenciu, najmä pri ťažkej alebo ťažko realizovateľnej hygiene v prípade ortodontickej, protetickej alebo periodontálnej liečby. Ideálna pre osoby s protézami, ortodontickými aparátmi, implantátmi a s ťažkosťami v oblasti periodontálneho tkaniva, ktoré je vystavené vyššiemu riziku zubného kazu. Ústnu vodu je vhodné použiť pred a po chirurgických zákrokoch (napr. vytrhnutie zuba, umiestnenie implantátu apod.) v období intenzívnej hygieny. Vynikajúce účinky má pri ťažkostiach so zubným povlakom a zvýšenou kazivosťou zubov, pri začínajúcej paradentóze, obnažených zubných krčkoch a chronických zápaloch a krvácavosti ďasien. 

Odporúčané použitie:
Používa sa neriedená, 2× denne 10 ml prípravku po vyčistení zubov.
Dôkladne vyplachujte ústa ústnou vodou dvakrát denne po dobu 60 sekúnd.
Môžete používať po dobu až 6 mesiacov alebo podľa odporúčania zubného lekára alebo dentálnej hygieničky.
Pri používaní ústnych vôd na báze chlórhexidínu nie je vhodné používať zubné pasty obsahujúce lauryl sulfát sodný (SLS).

Parametre a špecifikácia

Objem
200 ml Hotovo!
Vlastnosti
Proti zubnému kazu, Proti zápalu ďasien, Bez alkoholu Hotovo!

Objem

Objem
200 ml Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Proti zubnému kazu, Proti zápalu ďasien, Bez alkoholu Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre CURASEPT ADS 205 200 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CURASEPT ADS 205 200ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CURASEPT ADS 205 200ml.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií