AlzaPlus+ děti Protiplnění

DENIM WILD ASL 100 ml kazeta

Zobraziť katalóg
DENIM WILD ASL 100 ml kazeta
5 1 hodnotení
Darčeková sada – obsahuje: Voda po holení 100ml, Sprchový gél 250ml+Zastrihávač fúzov
Kód:  VBAL0430 Produktové číslo:  8008970041551
DENIM WILD ASL 100 ml kazeta Predaj skončil

DENIM WILD ASL 100 ml kazeta

Darčekovú súpravu DENIM WILD ocení každý muž, ktorý starostlivo dbá o svoj upravený vzhľad, pretože v nej nájde všetko, čo potrebuje na kvalitnú starostlivosť  o pokožku. Voda po holení s objemom 100 ml pleť tonizuje, zmäkčuje a dodáva jej dlhotrvajúcu sviežosť a hlavne zmyselnú vôňu, ktorú ocení aj vaša partnerka. Sprchový gél DENIM WILD sa stará o pokožku celého tela, ktorú nielen dokonalo čistí, ale aj hydratuje a ošetruje. Pokožka je po použití jemná a vláčna, osviežujúca vôňa privádza pocit vitality. Zastrihávač fúzov je vybavený kvalitnými čepeľami, ktoré dokonalo zastrihnú každý fúz. Darčeková súprava DENIM WILD je ideálny darček pre vášho otca, partnera či kamaráta.

Kľúčové vlastnosti darčekovej súpravy DENIM WILD

  • Voda po holení zmäkčuje a osviežuje pleť po oholení
  • Svieža zmyselná vôňa zaručuje jedinečný pocit pokožky
  • Sprchový gél dokonalo hydratuje a ošetruje
  • Pokožka je po použití produktov DENIM WILD vláčna a jemná
  • Zastrihávač fúzov s kvalitnými čepeľami zachytí každý fúz

Obsah darčekovej súpravy DENIM WILD:
Voda po holení Denim Wild 100 ml + Sprchový gél Denim Wild 250 ml + Zastrihávač fúzov

Zloženie vody po holení:
alcohol denaturovaný, aqua, glycerín, parfum, PEG-40 hydrogenated castor oil, propylene glycol, etylhexyl salicylate, butyl methoxydibenzoylmethane, etylhexyl methoxycinnamate, benzyl benzoate, benzyl salicylate, Butylphenyl methylpropional, citral, citronellol, coumarin, eugenol, geraniol, hexyl cinnamal, limonene, linalool, cl 47005, cl 15985

Zloženie sprchového gélu:
aqua, sodium laureth sulfate, cocamidopropyl betaine, lauryl Glucoside, sorbitol, disodium cocoamphodiacetate, parfum, PEG-7 glyceryl cocoate, glycerín, sodium benzoate, sodium chloride, peg-40 hydrogenated castor oil, citric acid, lactid acid, disodium EDTA, sodium lactate, polyquaternium-7, methylchloroisothiazolinone, methylisothiazolinone, alpha-Isomethyl ionone, citronellol, coumarin, cinnamal, limonene, linalool, cl 14720, cl 42090

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre DENIM WILD ASL 100 ml kazeta Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DENIM WILD ASL 100 ml kazeta.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií