AlzaPlus+ děti AD homeoffice

DENIM WILD kazeta + zastrihávač fúzov

Zobraziť katalóg
DENIM WILD kazeta + zastrihávač fúzov
4,0 1 hodnotení
Darčeková kozmetická sada obsahuje: Voda po holení 100 ml, Sprchový gél 250 ml + zastrihávač fúzov
Kód:  VBAL0206
DENIM WILD kazeta + zastrihávač fúzov Predaj skončil

DENIM WILD kazeta + zastrihávač fúzov

Darčekovú kozmetickú sadu DENIM WILD ocení každý moderný sebavedomý muž, ktorý dbá na svoj upravený vzhľad. Nájde v nej všetko, čo potrebuje pre každodennú starostlivosť o svoju pleť, a to vodu po holení s objemom 100 ml, sprchový gél s objemom 250 ml a zastrihávač fúzov. Voda po holení vyniká svojou typicky mužnou zmyselnou vôňou, ktorá povzbudzuje zmysly a pokožku nádherne prevonia. Jej bohaté zloženie pleť po holení tonizuje, zmäkčuje a dodáva jej dlhotrvajúcu sviežosť.  

Sprchový gél o pokožku dokonale ošetruje a dôkladne ju čistí. Príjemne ju osviežuje a navodzuje pocit vitality. Zanecháva ju nádherne jemnú, hydratovanú a vláčnu. Veľmi praktickým pomocníkom je zastrihávač fúzov, ktorý umožňuje vďaka veľmi kvalitným čepeliam perfektné a pohodlné strihanie brady, fúzov alebo fúzov.Potešte svojho partnera, otecka či kamaráta a obdarujte ho darčekovú kozmetickú kazetou DENIM WILD.

Obsah darčekové sady:

  • voda po holení s objemom 100 ml
  • sprchový gél s objemom 250 ml
  • zastrihávač fúzov

Zloženie toaletnej vody:
alcohol denaturovaný, aqua, glycerín, parfum, PEG-40 hydrogenated castor oil, propylene glycol, etylhexyl salicylate, butyl methoxydibenzoylmethane, etylhexyl methoxycinnamate, benzyl benzoate, benzyl salicylate, Butylphenyl methylpropional, citral, citronellol, coumarin, eugenol, geraniol, hexyl cinnamal, limonene, linalool, cl 47005, cl 15985

Zloženie sprchového gélu:
aqua, sodium laureth sulfate, cocamidopropyl betaine, lauryl Glucoside, sorbitol, disodium cocoamphodiacetate, parfum, PEG-7 glyceryl cocoate, glycerín, sodium benzoate, sodium chloride, peg-40 hydrogenated castor oil, citric acid, lactid acid, disodium EDTA, sodium lactate, polyquaternium-7, methylchloroisothiazolinone, methylisothiazolinone, alpha-Isomethyl ionone, citronellol, coumarin, cinnamal, limonene, linalool, cl 14720, cl 42090

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre DENIM WILD kazeta + zastrihávač fúzov Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DENIM Wild kazeta + zastřihávač vousů.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií