DERMACOL Beauty I.

Zobraziť katalóg
DERMACOL Beauty I.
Darčeková sada kozmetiky – obsahuje: Dlhotrvajúci lak na nechty 5 Days Stay č. 19 Red Carpet 11ml + Odličovacie vankúšiky na dlhotrvajúci vodoodolný make-up 20 ks + 16H Lip Colour – Dlhotrvajúca farba na pery č. 4 3ml + 4.1ml
Kód:  VBAL7795 Produktové číslo:  8595003119290 Stránky výrobcu

DERMACOL Beauty I.

Darčeková kozmetická sada Dermacol Beauty I. obsahuje všetko, čo potrebujete pre klasický make-up look a jeho odstránenie. Zlaďte svoj rúž a nechty pre elegantný look a večer ho jednoducho odstráňte s odličovacími vankúšikmi. Sada obsahuje dlhotrvajúci lak na nechty Days Stay č. 19 Red Carpet 11 ml, odličovacie vankúšiky na odstránenie vodoodolného make-upu 20 ks a dlhotrvajúcu farbu na pery 16h Lip Colour č. 4 3 + 4,1 ml.

5 Days Stay č. 19 Red Carpet

Objavte dlhotrvajúci lak na nechty od značky Dermacol 5 Days Stay, ktoré vydržia až neuveriteľných 5 dní. Jedinečná textúra skvele priľne a na nechte vytvorí odolný a pevný film proti oderu a olupovaniu. Seba ai svoje okolie očaríte krásnym leskom, ktorý sa po celý čas nestráca a farba vďaka UV filtra nevybledne. Úplne postačí aplikovať jednu vrstvu. Pre intenzívnejšiu farbu a predĺženie trvanlivosti zvoľte dve vrstvy. Lak na nechty si môžete zaobstarať v 25 odtieňoch, ktoré sa zaručene hodia na každú príležitosť!

Kľúčové vlastnosti laku na nechty Dermacol 5 Days Stay č. 19 Red Carpet

  • Dlhotrvajúci lak na nechty s výdržou  až 5 dní
  • Bez nutnosti použiť základný lak alebo ochranný vrchný lak
  • Pevný a odolný film proti oderu a olupovaniu
  • Krásny lesk
  • UV filter zabraňuje blednutiu a zožltnutiu farby
  • Vhodné na každú príležitosť

Zloženie:
Butyl Acetate, Ethyl Acetate, Nitrocellulose, Adipic Acid/neopentyl Glycol/trimellitic Anhydride Copolymer, Acetyl Tributyl Citrate, Isopropyl Alcohol, Acrylates Copolymer, Stearalkonium Bentonite, N-butyl Alcohol, Styrene/acrylates Copolymer, Benzophenone-1, Silica, Trimethylpentanediyl Dibenzoate, Polyvinyl Butyral, +/-: Ci 77891, Ci 77491, Ci 77499, Ci 19140, Ci 15850, Ci 15880

Použitie:
Aplikujte 1 vrstvičku alebo 2 pre intenzívnejší nános farby. Na predĺženie trvanlivosti laku na nechte použite základný lak – Fast Dry a vrchný lak – Ultra Gloss.

Longlasting & Waterproof Make-Up Remover Pads

Odličovacie vankúšiky Dermacol Longlasting and waterproof make-up remover pads dokonale odstránia z tváre aj očí zvyšky make-upu a nečistoty usadené na pleti za celý deň. Poradia si aj s dlhotrvajúcimi rúžmi či vodoodolným make-upom. Zloženie s vitamínom E, extrakty z túžobníka brestového a s obsahom aktívnej látky Symmollient, ktorá bráni vysúšaniu, zanechajú pleť čistú a jemnú na dotyk. Vzhľadom k praktickému baleniu sú vlhčené vatové tampóny DERMACOL vhodné ako do kabelky, tak aj na cesty. Výhodou je použitie na všetky typy pleti aj pre citlivé oči.

Kľúčové vlastnosti odličovacích vankúšikov Dermacol Longlasting & Waterproof Make-Up Remover Pads

  • Longlasting and waterproof make-up remover pads dokonale odstránia z tváre aj očí zvyšky mejkapu
  • vhodné aj na vodoodolné produkty
  • Praktické balenie sa hodí do kabelky alebo na cesty
  • Zloženie obsahuje vitamín E, extrakty z túžobníka brestového a látku Symmolient, ktorá zabraňuje vysúšaniu
  • Po použití vlhčených vankúšikov DERMACOL bude pleť čistá a na dotyk jemná
  • Vhodné pre všetky typy pleti aj citlivé oči

Zloženie:
Aqua, C12-15 Alkyl Benzoate, Olus Oil, Glycerin, Lauryl Glucoside, Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate, Sodium Lactate, Sodium Pca, Mannitol, Lecithin, Sodium Cocoyl Glutamate, Spiraea Ulmaria Extract, Charcoal Powder, Disodium Coco-glucoside Citrate, Coco-glucoside, Glyceryl Oleate, Dicaprylyl Carbonate, Carbomer, Citric Acid, Tocopherol, Butylene Glycol, Sodium Benzoate, Sorbic Acid, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol, Benzyl Alcohol, Parfum

Použitie:
Vankúšikom jemne z pleti a očí zotrite make-up aj všetky nečistoty. Po použití balenie dôkladne uzatvorte, aby ste predišli vysychaniu tampónov.

16H Lip Colour No. 04

S revolučnou dlhotrvajúcou dvojfázovou farbou na pery Dermacol 16h Lip Colour 2 v 1 doslova zažiarite. Farba s leskom dokonale priľne na pery a vydrží až 16 hodín, takže budete vyzerať, akoby ste práve vyšli z kozmetického salónu. Farba na pery je rýchloschnúca a dokonale kryje. Lesk tvoria prírodné vysoko kvalitné oleje, včelí vosk a vitamín E, ktorý bráni nadmernému vysušovaniu pier.

Kľúčové vlastnosti farby na pery Dermacol 16H Lip Colour No. 04

  • Intenzívne zafarbenie pier
  • Dlhotrvajúce a rýchloschnúce vyhotovenie
  • Vysoký lesk
  • Hydratačné a zvláčňujúce zloženie

Zloženie:
BUTYL ACETATE, ETHYL ACETATE, NITROCELLULOSE, ADIPIC ACID/NEOPENTYL GLYCOL/TRIMELLITIC ANHYDRIDE COPOLYMER, ACETYL TRIBUTYL CITRATE, ISOPROPYL ALCOHOL, SILICA, ACRYLATES COPOLYMER, STEARALKONIUM BENTONITE, N-BUTYL ALCOHOL, STYRENE/ACRYLATES COPOLYMER, BENZOPHENONE-1, TRIMETHYLPENTANEDIYL DIBENZOATE, DIACETONE ALCOHOL, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, CALCIUM SODIUM BOROSILICATE, ALUMINUM HYDROXIDE, METHICONE, +/- MICA, CI 77861, CI 77891 (NANO), CI 77891, CI 77742, CI 77510, CI 77499, CI 77491, CI 77163, CI 75470, CI 42090, CI 19140, 12 ML CI 15880

Použitie:
Jednoduchá aplikácia v dvoch krokoch:
1. krok: naneste tenkú vrstvu farby na pery a nechajte zaschnúť 1 minútu
2. krok: aplikujte na riadne zaschnutú farebnú bázu

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre DERMACOL Beauty I. Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DERMACOL Beauty I.. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DERMACOL Beauty I..
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií