Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Aplikace

DERMACOL BonBon Eye Shadow č. 210 6 g

Zobraziť katalóg
DERMACOL BonBon Eye Shadow č. 210 6 g
Očné tiene – s vysokým obsahom minerálnych pigmentov, zaistia sýtu a jasnú farbu po celý deň
Kód:  DEKO1667 Produktové číslo:  85963061 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

DERMACOL BonBon Eye Shadow č. 210 6 g Predaj skončil

DERMACOL BonBon Eye Shadow č. 210 6 g

Očné tiene pre suchú aj mokrú aplikáciu perfektne rozžiaria pohľad a zvýraznia farbu očí. Očné tiene Dermacol BonBon obsahujú minerálne pigmenty, ktoré udržia farbu jasnú a sýtu po celý deň. Vitamín E pôsobí ako antioxidant a chráni vaše viečka pred UV žiarením. Očné tiene v odtieni 210 majú jemnú, zamatovú textúru, vďaka ktorej sa ľahko nanášajú a dobre držia. Obsahujú tiež perleť a drobné trblietky, ktoré dotvárajú farbu zaujímavými odleskami. Neobsahujú parabény a sú dermatologicky testované. Očné tiene BonBon sú jemne parfumované vôňou bavlníkového kvetu, ktorý je hypoalergénny.

Kľúčové vlastnosti očných tieňov DERMACOL BonBon, odtieň č. 210

  • Zamatové očné tiene
  • Odtieň č. 210
  • Pre suchú i mokrú aplikáciu
  • Očné tiene BonBon dávajú jasnú a sýtu farbu po celý deň
  • Chránia pred UV žiarením
  • Ľahko sa nanášajú a dobre držia
  • Príjemná vôňa bavlníkového kvetu

Hmotnosť:
6 g

Odtieň:
č. 210

Aplikácia:
Očné tiene nanášajte pomocou aplikátora alebo prstami na viečka. Pre denné líčenie stačí suchá aplikácia, ktorou dosiahnete jemných farieb. Pre nočné líčenie je ideálna aplikácia s vreckom vody, ktorá zvýrazní, zintenzívni a lepšie zafixuje očný tieň. Pri tejto aplikácii ide tieň dobre nanášať aj ako očná linka.

Zloženie:
Mica, Isostearyl Neopentanoate, Magnesium Aluminum Silicate, Polyacrylamide, C13-14 Isoparaffin, Laureth-7, Cyclopentasiloxane, C30-45 Alkyl Cetearyl Dimethicone Crosspolymer, Methylpropanediol, Caprylyl Glycol, Phenylpropanol, D-Limonene, Parfum, +/- Synthetic Fluorphlogopite, CI 77499, CI 15850, CI 77742, CI 77941, CI 77492, CI 77891, CI 77288, CI 77491

Parametre a špecifikácia

Odtieň farieb
Modrá Hotovo!
Počet tieňov
Mono Hotovo!

Farba

Odtieň farieb
Modrá Hotovo!

Počet tieňov

Počet tieňov
Mono Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre DERMACOL BonBon Eye Shadow č. 210 6 g Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DERMACOL BonBon Eye Shadow č. 210 6 g.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií