AP+ nový vizuál MPLA318265

DERMACOL BT Cell starostlivosť II. kazeta

Zobraziť katalóg
DERMACOL BT Cell starostlivosť II. kazeta
5 1 hodnotení
Darčeková sada – obsahuje: Intenzívny liftingový krém 50ml + Intenzívny liftingový krém na oči a pery 15ml
Kód:  VBAL0446 Produktové číslo:  8590031104553 Stránky výrobcu
DERMACOL BT Cell starostlivosť II. kazeta Predaj skončil

DERMACOL BT Cell starostlivosť II. kazeta

Blížia sa Vianoce, a vy opäť neviete, čo kúpiť babičke alebo svokre? Chcete ich obdarovať niečím výnimočným, ale nenapadá vás, čo by to mohlo byť? Darujte im balíček starostlivosti o zrelú pleť od Dermacol. Táto luxusná darčeková súprava Dermacol BT Cell starostlivosti II. ponúka kompletnú liftingovú starostlivosť s koncentrovaným protivráskovým komplexom, ktorý má podobný výsledný účinok ako botulotoxín, avšak bez nepríjemných injekcií. Komplex RonaFlair Flawless s guľovitými časticami okamžite vypĺňa jemné vrásky tváre, v okolí očí a kútikoch pier, a vďaka schopnosti odrážať svetlo tak, že vrásky opticky zmiznú, znižuje hĺbku vrások až o 20 % a redukuje ich povrch až o 36 %. Navyše dlhodobo zvyšuje pevnosť pokožky, vypína ju, upokojuje a zvláčňuje. Pre všetky typy pleti.

Hlavné vlastnosti Dermacol BT Cell starostlivosť II.

  • Súprava obsahuje kompletnú starostlivosť o zrelú pleť
  • Súčasťou balenia sú liftingový krém na tvár a krém na oči a pery
  • Zloženie krémov vyhladzuje vrásky, vypína pokožku a chráni ju pred voľnými radikálmi
  • Dermacol komplexnej starostlivosti o pleť je dodávaná v luxusnom zlatom puzdre
  • Stane sa vhodným narodeninovým či vianočným darčekom

Luxusný darček pre každú ženu

Balenie obsahuje intenzívny liftingový krém 50 ml a intenzívny liftingový krém na oči a pery 15 ml. Jedinečná sada Dermacol BT Cell starostlivosti II. je navyše dodávaná v elegantnej zlatej taštičke na zips, ktorú možno používať ako kozmetické puzdro na všetku vlastnú kozmetiku. Balenie sa stane dokonalým darčekom a poteší každú ženu sa zrelšou pleťou.

Zloženie:
Starostlivosť pre okamžité vyhladenie vrások a rozjasnenie pleti: aqua, CYCLOPENTASILOXANE, silica, dimethicone crosspolymer, PEG-100 Stearate, cetearyl alcohol, polymetylmetakrylátu methacrylate, glyceryl Stearate, hydrogenated polyisobutene, alcohol, glycerín, acmella oleracea extract, tocopherol, sodium polyacrylate, hydrogenated polydecene, trideceth-6, methicone, disodium EDTA, sodium hydroxide, lactic acid, Phenoxyethanol, ethylhexylglycerin, parfum, CI 77891, CI 77491, CI 77891 Intenzívny liftingový krém na oči a pery: aqua, Butyrospermum parkii butter, octyldodecanol, glyceryl Stearate , alcohol, PEG-20 glyceryl Stearate, dimethicone, caprylic/Capric triglyceridov, cetearyl alcohol, Ceteareth-20, acmella oleracea extract, spilanthes acmella flower extract, tripleurospermum maritimum extract, sodium polyacrylate, sorbic acid, caprylyl glycol, hydrogenated polydecene, disodium EDTA , tricedeth-6, hydroxyacetophenone, 1,2-hexanediol

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre DERMACOL BT Cell starostlivosť II. kazeta Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DERMACOL BT Cell péče II. kazeta.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií