AlzaPlus+ drogerie Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

DERMACOL Dekoratívna III.

Zobraziť katalóg
DERMACOL Dekoratívna III.
Darčeková sada kozmetiky – obsahuje: riasenka pre maximálny objem rias, dvojfázový jemný odličovač očí
Kód:  VBAL0626 Produktové číslo:  8595003111126 Stránky výrobcu

DERMACOL Dekoratívna III.

Česká značka Dermacol prináša kozmetické súpravy, ktoré potešia každú ženu. Obsahom darčekového balenia Dekoratívna III. je čierna riasenka pre maximálny objem a dvojfázový jemný odličovač očí. Riasenka Magnum Maximum Volume vaše riasy predĺži a dodá im maximálny objem. Obsahuje vitamín E a rastlinné výťažky, ktoré riasy posilňujú a regenerujú. Riasenka sa aplikuje špeciálnou kefkou, ktorá riasy rozčeše a zaistí rovnomernú aplikáciu maskary. Súčasťou súpravy je aj dvojfázový odličovač očí. Neobsahuje alkohol, efektívne a šetrne odstráni z pleti všetky nečistoty i vodoodolný mejkap. 

Kľúčové vlastnosti darčekovej súpravy Dermacol

  • Darčeková súprava pre ženy s dekoratívnou kozmetikou Dermacol
  • Balenie obsahuje čiernu riasenku a dvojfázový odličovač očí
  • Riasenka Magnum Maximum Volume vám zaistí dlhé riasy s maximálnym objemom
  • Balenie obsahuje dvojfázový odličovač očí bez obsahu alkoholu
  • Odličovač odstráni nečistoty i vodoodolný mejkap či riasenku

Zloženie

Riasenka pre maximálny objem rias:
AQUA, CERA ALBA, STEARIC ACID, GLYCERYL STEARATE, PVP, NYLON-12, VP/EICOSENE COPOLYMER, COPERNICIA CERIFERA CERA, TRIBEHENIN, CANDELILLA CERA, SILICA DIMETHYL SILYLATE, GLYCERIN, BIS-PEG-18 METHYL ETHER DIMETHYL SILANE, AMINOMETHYL PROPANEDIOL, SYNTHETIC BEESWAX, DIMETHICONE, HYDROXYETHYLCELLULOSE, TOCOPHERYL ACETATE, TOCOPHEROL, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS FRUIT EXTRACT, DISODIUM EDTA, PHENOXYETHANOL, SODIUM BENZOATE, SODIUM DEHYDROACETATE, POTASSIUM SORBATE, CI 77499

Dvojfázový jemný odličovač očí:
AQUA, CYCLOPENTASILOXANE, ISOHEXADECANE, PROPYLENE GLYCOL, SODIUM CHLORIDE, GOSSYPIUM HERBACEUM SEED OIL, PANTHENOL, GLYCERIN, CENTAUREA CYANUS FLOWER EXTRACT, TETRASODIUM EDTA, LACTIC ACID, CITRIC ACID, BENZYL ALCOHOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, TOCOPHEROL, CI 61565

Obsah balenia:

  • Čierna riasenka pre maximálny objem rias – 9 ml
  • Dvojfázový jemný odličovač očí – 120 ml

Parametre a špecifikácia

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre DERMACOL Dekoratívna III. Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DERMACOL Dekorativní III.. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DERMACOL Dekorkozmetikumok III..
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií