PET MPLA318265

DERMACOL Hydratácia a omladenie – Hyaluron Therapy

Zobraziť katalóg
DERMACOL Hydratácia a omladenie – Hyaluron Therapy
Kozmetická sada – obsahuje: DERMACOL 3D Hyaluron Therapy Day Cream 50ml+DERMACOL 3D Hyaluron Therapy Mask 2×8g+DERMACOL Hyaluron 400ml - 7,23 €/ks
Kód:  PLK070s Stránky výrobcu
DERMACOL Hydratácia a omladenie – Hyaluron Therapy Predaj skončil

DERMACOL Hydratácia a omladenie – Hyaluron Therapy

Súprava pre ženy Dermacol Hydratácia a omladenie – Hyaluron Therapy obsahuje produkty s obsahom kyseliny hyalurónovej: denný krém, intenzívnu pleťovú masku a micelárnu vodu. Súprava je vhodná pre všetky typy pleti od 30 rokov, teda od prvých viditeľných známok starnutia pleti. Micelárna voda pleť perfektne vyčistí a zjemní, pleťový krém sa každý deň stará o optimálnu hydratáciu pleti a intenzívna pleťová maska pleť ??hĺbkovo hydratuje a spevňuje. Na omladenie vašej pleti používajte kozmetiku Dermacol Hyaluron Therapy! 

Odporúčaný vek:
30+

DERMACOL 3D Hyaluron Therapy Day Cream – denný krém (50 ml)

DERMACOL 3D Hyaluron Therapy Day Cream je jedinečný remodelačný denný krém s čistou sférickú kyselinou hyalurovovou a silným protivráskovým komplexom. Obnovuje 3D štruktúru a hustotu pleti, vypĺňa vrásky a je tak alternatívou hyaluronových injekcií. Dlhodobo navracia tvári kontúry, viditeľne vyhladzuje vrásky, zvyšuje tvorbu kolagénu a elastínu a omladzuje pleť, zabezpečuje celodennú hydratáciu a sviežosť pleti, upokojuje ju. Je vhodný pre všetky vekové kategórie od 30 rokov. 

Vlastnosti denného krému 3D Hyaluron Therapy:

  • DERMACOL 3D Hyaluron Therapy Day Cream vypĺňa vrásky a viditeľne ich vyhladzuje
  • Obnovuje 3D štruktúru a hustotu pleti
  • Zabezpečuje celodennú hydratáciu, upokojuje a osviežuje pleť
  • Denný krém 3D Hyaluron Therapy spevňuje kontúry tváre
  • Napomáha k zvyšovaniu tvorby kolagénu a elastínu
  • Ochranný faktor SPF 15 chráni pleť pred slnečným žiarením
  • Dermatologicky testované

Aktívne látky:

  • Kyselina hyalurónová – je súčasťou našej pokožky a je zodpovedná za jej krásu, žiarivosť a jemnosť, urýchľuje obnovu tkaniva a viditeľne vyhladzuje drobné vrásky, ocení ju predovšetkým unavená, oslabená a ovädnutá pleť s vráskami, má hojivé účinky
  • Glycerín – hydratuje pleť, udržuje v pleti optimálnu hladinu vlhkosti
  • Panthenol – upokojuje pleť, má antimikrobiálne a hojivé účinky, hydratuje a podporuje regeneráciu pleti

Použitie:
Naneste ráno na dobre očistenú pleť. Aplikujte ho krúživými pohybmi smerom od vnútornej k vonkajšej strane tváre.

Zloženie:
Aqua, Octocrylene, Glycerin, Caprylic/Capric triglyceride, Prunus amygdalus dulcis oil, Tapioca starch, Glyceryl stearate, Cetearyl alcohol, Ethylhexyl palmitate, Phenylbenzimidazole sulfonic acid, Butyl methoxydibenzoylmethane, Palmitic acid, Stearic acid, Panthenol, Isopropyl palmitate, Propylene glycol, Spilanthes acmella flower extract, Alaria esculenta extract, Algae extract, Pullulan, Spent grain wax
Butyrospermum parkii butter extract, Argania spinosa kernel oil, Sodium hyaluronate, Dimethicone, Cyclopentasiloxane, Dimethicone crosspolymer, Butyrospermum parkii butter, Tocopheryl acetate, Silica dimethyl silylate, Butylene glycol, Pentylene glycol, Tocopherol, Disodium EDTA, Sodium hydroxide, Sodium benzoate
Potassium sorbate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Methylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Parfum, Linalool, Limonene, Citronellol, Hexyl cinnamal, Geraniol, Coumarin.

DERMACOL 3D Hyaluron Therapy Mask – intenzívna pleťová maska ??(2 × 8 g)

Pleťová maska ??Dermacol 3D Hyaluron je jedinečná gél-krémová maska ??s kyselinou hyalurónovou a silným protivráskovým komplexom. Úžasný proces obnovy 3D štruktúry a hustoty pokožky, ktorá je viditeľne spevnená, zaznamenáte voľným okom. Vrásky sú vyplnené, pleť je intenzívne hydratovaná, regenerovaná a vyživovaná. Pleťová maska ??Dermacol chráni pleť pred oxidatívnym stresom a upokojuje ju. Túžite po omladenej pleti? Výživový komplex proti vráskam obsiahnutý v tejto pleťovej maske vám želanie splní. Vyskúšajte ju!

Vlastnosti pleťovej masky 3D Hyaluron Therapy:

  • Dermacol 3D Hyaluron Therapy Mask hĺbkovo hydratuje a spevňuje pleť
  • Obnovuje vlákna, ktoré udržujú tkanivo pleti
  • Vyhladzuje vrásky, spomaľuje proces starnutia pleti
  • Podporuje tvorbu kolagénových vlákien a elastínu

Aktívne látky:

  • Kyselina hyalurónová – je súčasťou našej pokožky a je zodpovedná za jej krásu, žiarivosť a jemnosť, urýchľuje obnovu tkaniva a viditeľne vyhladzuje drobné vrásky. Ocení ju predovšetkým unavená, oslabená a ovädnutá pleť s vráskami, má hojivé účinky

Použitie:
Naneste hrubú vrstvu pleťovej masky na tvár, krk a dekolt s vynechaním očných partií. Nechajte pôsobiť 15-20 minút. Masku odstráňte navlhčeným vatovým tampónom. Masku odporúčame používať 1–2× týždenne.

Zloženie:
Aqua, glycerin, propylene glycol, cetearyl alcohol, glyceryl stearate, decyl oleate, butyrospermum parkii butter, cetearyl glucosid, alaria esculenta extrac, algae extract, pullulan, spent grain wax, butyrospermum parkii butter extract, argania spinosa kernel oil, sodium hyaluronate, tocopheryl acetate, caprylic/capric triglyceride, carbomer, tocopherol, sodium hydroxide, sodium benzoate, potassium sorbate, phenoxyethanol, ethylhexylglycerin, parfum, linalool, limonene, citronellol, hexyl cinnamal, geraniol, coumarin.

DERMACOL Hyaluron – micelárna voda (400 ml)

Micelárna voda Dermacol Hyaluron je čistiaci kozmetický prípravok určený pre ženy od obľúbenej značky Dermacol, ktorý obsahuje kyselinu hyaluronovú. Pomocou micelárnej vody vašu pleť jednoducho a dôkladne očistíte, odstránite z nej všetky nečistoty, aj vodoodolný make-up. Prednosťou micelárnej vody je, že jedným ťahom odlíčite oči a pery bez nadmerného trenia pokožky. Vďaka obsiahnutej kyseline hyalurónovej vracia táto osviežujúca micelárna voda pleti jej pevnosť a pokožku zjemňuje. Výrobok neobsahuje alkohol a parabény, bol dermatologicky testovaný. Rozmaznávajte vašu pleť prvotriednou starostlivosťou tejto kvalitnej micelárnej vody, po ktorej bude vaša pleť žiariť čistým a sviežim vzhľadom!  

Aktívne látky:

  • Obsiahnutá kyselina hyaluronová bojuje proti starnutiu pleti, pleť spevňuje a vypína, dodáva jej hĺbkovú hydratáciu.

Použitie:
Dvakrát denne ráno a večer naneste prípravok na odličovací tampón a odlíčte najskôr oči a pery, potom zvyšok tváre. Jemnými pohybmi stierajte make-up a nečistoty zo stredu tváre smerom do strán. Nakoniec očistite aj krk a dekolt. Micelárnu vodu nemusíte oplachovať, nahrádza pleťovú vodu či tonikum.

Zloženie:
Aqua, PEG-6 caprylic/capric glycerides, Propylene glycol, Cucumis sativus juice, Sodium sulfite, Phosphoric acid Mannitol, Xylitol, Fructooligosaccharides, Sodium hyaluronate, Disodium EDTA, Sodium hydroxide, Potassium sorbate, Sodium benzoate, Cetrimonium bromide.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre DERMACOL Hydratácia a omladenie – Hyaluron Therapy Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DERMACOL Hydratace a omlazení - Hyaluron Therapy.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií